Comportamentul si gandirea noastra difera de la o generatie la alta.

In vremurile de mult apuse, dar parca atat de aproape, magazine de sex shop nu ai fi avut cum sa vezi. Noi cei din vremea ceausista suntem inca persoane pudice, asa am fost crescuti cu rusine de ceva ce toata lumea facea si vorbea.

Acum vezi aceste magazine de sex shop pe marile bulevarde ale oraselor. Rar ai sa vezi intrand in ele sau chiar deloc o persoana de varsta a treia. Nu poti uita atat de usor ceva cu ce ai fost indoctrinat zeci de ani. Subiecte despre sex rareori existau intre soti, cat despre jucariile sau obiectele ce troneaza in aceste magazine nici nu aveai cum sa gandesti ca exista.

Dupa revolutie au inceput sa apara ca o avalansa, parca erau la concurenta magazine ce vindeau jucarii sexuale, jucariile placerii. Aceste magazine au ramas cunoscute sub numele de sex shop. Cei care sunt mai pudici, pentru a evita sa intre intr-un astfel de magazin, au acum posibilitatea de a achizitiona ce au nevoie de pe www.sexshop-deluxe.ro . Tot aici se pot documenta si aprofunda cu deosebita atentie toate detaliile obiectului sau obiectelor care doresc sa le comande. Transportul se poate face prin posta sau prin curier. Plata o poti face pe internet cu datele de pe card sau atunci cand ridici coletul.

Acum totul pare simplu, dar atunci in primi ani dupa revolutie nu era atat de usor, nu exista internet. Noptile la televizor, pe fiecare post gaseai filme porno. Aceste filme au trezit interesul unui vecin care nu a trebuit sa gandeasca prea mult pentru a inlocui jucariile sexuale cu ce avea la indemana in casa. Am avut nefericita ocazie ca sotia lui sa se planga la mine de felul in care era maltratată de o minte bolnavă și posedata. Nu o sa puteti crede cu ce inlocuia acest om penisul, cu carnati. Groaznic si grotesc ce se putea intampla si suporta acea femeie dar si mai ingrozitor era ca toate acestea se petreceau in prezenta copilului lor. Ei in acel timp locuiau intr-o singura camera impreuna cu copilul lor de cinci anisori. A fost un soc pentru mine ca și persoana adulta sa aud acestea, stau și mă gândesc ce era oare în mintea acelui copilaș care lua parte la astfel de fantezii sexuale.

Ma bucur ca lumea a evoluat ca a trecut de la carnat la vibrațor , dar plăcerile intime nu trebuie satisfăcute de fata cu copiii. Haiti sa le păstrăm copilăria plina de gingășie și culoare . Nu sa le – o împroșcam cu lucruri murdare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *