frica dentistAm o frica de dentist de nu va spun. Sunt constienta ca tehnologia a evoluat, ca extractiile nu se mai fac ca pe vremuri, dar frica acolo unde in adancul sufletului si in spatele unor experiente din trecut ramane si parca tot nu iti vine sa te duci la cabinet. Conteaza foarte mult si felul in care arata cabinetul medicului stomatolog la care mergi.

Este foarte simplu sa decoram spatiul in care lucram si in care traim, dar este la fel de simplu si de bine sa fim si intampinati de un mediu propice atunci cand mergem la dentist. Si-asa majoritatea dintre noi se teme de medici in general, aceasta teama nu ar trebui sa fie aprofundata si de locurile in care ajungem inainte de a ni se trata ceva la dantura.

O legatura foarte buna intre medic si pacient poate ajuta foarte mult relatia si sentimentul de bine care se poate instala odata ajuns in cabinetul unui dentist. Multi pacienti se tem de vizita la doctor sau la dentist. Pana la urma este vorba despre spitale sau despre clinici in care lumea este facuta bine, dar in care se dau si diagnosticuri negative, care pot afecta emotional foarte tare pacientii.

Micile probleme medicale pot sa ajunge sa se agraveze doar din cauza fricii de dentist pe care o resimtim majoritatea dintre noi. Se crede ca un loc frumos, estetic si foarte placut ochilor poate sa ajute destul de mult relatiei dintre pacient si dentist.

Pana la urma este doar in interesul medicilor de a asigura un climat nemaipomenit, placut si relaxant pentru oamenii care ii trec pragul. Detaliile conteaza foarte mult  si doar un mediu amenintator si sobru poate influenta foarte mult in sens negativ ceea ce tine de perceptia oamenilor despre medici in general si despre un anumit medic in particular.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *