De curand mi-am deschis o firma, firma al carui obiect de activitate sunt vanzarile, mai exact vanzari in domeniul it&c. Stiu ca pe piata sunt foarte multe firme cu acest profil deschise dar cu putin noroc si cu ajutorul unui site care sa aiba si vanzare online, cu  publicitate in ziarul monitorul de cluj totul o sa fie ok . Am cautat un loc bun pentru amplasarea magazinului, am discutat cu o firma specializata pentru deschiderea site-ului , pentru ca asa cum am mai spus firma o sa beneficieze si de vanzare online, am apelat la o firma sa imi faca cateva filme de prezentare care sper eu ca vor prinde foarte bine in vanzari.

Magazinul l-am aprovizionat cu gadgeturi de ultima generatie, cele mai noi tablete si telefoane cu android, smart tv , laptoruri ultima generatie dar si pentru omul de rand ,pc uri, monitoare si accesorii. Afaceara o aveam in minte de cativa ani dar nu am avut curajul sa fac pasul , mereu ma gandeam ca daca voi investi si voi pierde . Ca daca bani adunati cu greu mi se vor duce printre degete . Pana intr-o dimineata cand m-am trezit cu mai mult chef de munca , mai hotarat si am luat aceasta cale in piept . Mi-am zis ca tebuie sa sar peate toate piedicile de care voi da si cu putina ambigie, dorinta si ajutorul parintilor am reusit sa deschid aceat magazin. Am avut mult de alergat, multe usi de deschis, acte si iar acte, ma plimbau de la o institutie la alta, de la un birou la altul si iar la primul birou de unde am plecat si tot asa. Toata alergatura a durat cam 2 luni , doua luni care m au epuizat si m-au secat de toata energia am reusit sa ma vad cu toate actele pentru firma gata, au urmat alte luni de munca, luni in care a trebuit sa gasesc locatia, sa inchiriez acel loc, sa il amenajez si apoi sa incep aprovizionarea magazinului si aranjarea mrfii pe raft care nu a fost tocmai usor de cafut pentru ca a trebuit gandit cum sa vina asezat ca sa se vanda cat mai bine . Am investit foarte multi bani dar sper ca investitia facuta se va amortiza in scurt timp si apoi sa trec pe profit.

Fara ajutor recunosc ca nu reuseam , dar totul e bine cand se termina cu bine , si petru asta trebuie sa le multumesc celor de langa mine ca m au suportat si m-au ajutat.

One thought on “Firma mea”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *