Vin sarbatorile si nu am chef sa alerg pentru cadouri sub nici o forma, nu am chef de mers prin magazine, sa suport aglomeratia si transpiratiile unor nespalati. Sa stau cu orele blocat in trafic. Asa ca voi apela la internet, acesta m-a scapat mereu de foarte multe ori. Aici am gasit pe langa informatiile de care aveam nevoie si cadouri sau obiectele pe care vroiam sa le cumpar, ele fiind chiar la preturi mai avantajoase ca in magazin.

Acum m-am gandit sa cumpar sotiei, mamei si soacrei cate un parfum de pe www.pandera.ro, nu am cum sa cumpar doar pentru una dintre ele si pentru restul nu pentru ca se vor supara. Cu ele am sapat foarte repede. Lu’ socru-miu ma gandesc sa ii cumpar o nuia pentru ca anul acesta nu a prea fost cuminte, a facut numai draci. In cel mai fericit caz pentru el ii cumpar o sticla de vin.

De brat tot eu sunt responsabil, dar acesta il voi cumpara cu cateva zile inainte de Craciun pentru ca il voi lua mai ieftin si voi cumpara brad nu pin. In fiecare an aplic aceiasi tactica. Tin minte ca si ani trecuti la carreforur in ultima zi brazi erau cu 40 de lei.

De la impodobit scap, aia este treaba sotiei, ea pierde 5-6 ore impodobind fiecare crenguta a bradului, sta il masoara pune, da jos… eu fac cu nervi, arunc pe el el 3 globuri si 2 funii colorate si gata, ei pai nu e bine, trebuie facut cu stil, sa pui suflet.

Daca ar fi sa stau la casa  nu ma chinuiam nici cu bradul in fiecare an, cumparam unul la galeata pe care il plantam in curte dupa ce trecea anul nou, dar asa.. pacat de natura si de nervi mei.

In mare cred ca sarbatorile vor fi foarte frumoase, primari au avut grija sa pregateasca orasele cu multe luminite, cel putin al meu e super impodobit. Imi plac sarbatorile dar cred ca mi-ar placea si mai mult daca ar avea cine sa faca totul in locul meu, sa nu fiu calul de bataie, ne trebuie esenta, mai ia zahar, ai plecat de la cumparaturi? aaa intoarcete si cumpara si cateva lamai, zahar vanilat si mai ia si cateva fructe. Si uite asa alergi ca un cal toata ziua pentru a pregati tone de mancare si prajituri pe care oricum le arunci la gunoi pentru ca nu ai cand sa mananci din toate.

Obiceiul nostru prost al romanilor sa crape masa sub bucatele pregatite de sarbatori. Ma bucur foarte mult, v-am zis si mai sus, ca am scapat si de alergatul prin magazine dupa cadouri. Pana sa apara pe internet obtiunea ca sa poti comanda mergeam si cumparam de prin duty free-uri, pentru ca in magazinele noastre nu prea gaseai parfumuri bune si de firma. Cele mai bune in magazine erau alea de la Street 8 sau B.U., sau gilette .

Ma bucur ca incepem sa gandim si sa ne miscam, e bine ca avem de unde cumpara.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *