Anul trecut, dupa cateva luni in care metrul cub de apa depasea suma de 30 de lei pe metru am zis stop, sa vina si sa imi sigileze teava de apa calda, era inadmisibil sa avem cea mai scumpa apa din oras, dar ce locuiesc cumva in Pipera ?

Dupa blindarea acelei tevi, am inceput sa caut un boiler pentru apa calda. Am mers pe la diverse magazine de specialitate din oras dar nu am fost multumit de ofertele acestora asa ca am inceput cautarile pe internet.

Dupa cateva zile de cautari si documentat ce-a mai buna oferta era oferita de cei de la shop-einstal, de la ei am achizitionat un boiler Ariston cu garantie extinsa pana la cinci ani. Are afisaj cu touch, rezervorul interior din otel emailat cu titan care rezista la o presiune de 16 bari, acesta se poate programa zilnic la ce ora sa incalzeasca apa si cate grade sa aiba aceasta, resetarea lui este usoara si rapida, acesta mai dispunde de inca un mod de incalzire, modul eco, acesta memoreaza timp de 7 zile cand folosesti apa iar in saptamana urmatoare el o sa incalzeasca apa doar pentru atunci cand tu ai nevoie sa faci baie.

De cand am achizitionat acest boiler pot spune ca nu mai am de platat atat, nu mai platesc apa furata sau pierderile, am apa calda cand doresc, nu sunt nevoit sa las sa curga apa 30 de minute ca sa incalzesc o coloana pentru a face baie. Apa calda ajungand acum la mine instant. Factura de la curent nu este cu mult mi mare data de cum era inainte, aceasta a crescut cam cu 50 de lei pe luna, astfel cred ca am facut cea mai buna investitie.

Astept ca la noi sa ajunga si gazele pentru a putea sa imi comand si o centrala termica si astfel sa scap si de hotiile celor de la termoficare. Este inadmisibil ca eu sa platesc 750 de lei si abia sa mi se incalzeasca jumatate din calorifer.

Am incercat sa fac fel de fel de sesizari dar fara nici un raspuns, asa este cand incerci sa iei in piept un mamut si cand acesta este singurul furnizor de pe piata locala. Sper ca acele gaze sa ajunga cat mai repede, anul acesta din pacate voi avea caldura tot de la furnizorul localde energie termica, dar la anul indiferent de situatie voi renunta la acesta.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *