Nu putem sa ne tinem mult timp departe de gustul bun al alcoolului. Indiferent ca e bere, vin sau coniac, alcoolul este una din placerile vinovate ale lumii. Cu toate acestea, reusim sa ignoram vocea din mintea noastra care ne spune sa consumam cat mai moderat. Bautura nu este chiar atat de rea pe cat cred altii, insa nu trebuie bauta in exces. De fapt, chiar exista anumite beneficii pentru sanatate care se dovedesc a fi in ajutorul organismului. Binenteles, exista si o capcana: bautura trebuie sa fie controlata.

Care sunt beneficiile consumului de alcool

Scade probabilitatea de a dezvolta unele afectiuni. Boli ca diabetul au un impact mare asupra oamenilor. Asadar, s-a dovedit ca o mica cantitate de alcool contribuie la o performanta mai buna a celulelor, fiind capabil de a impiedica diabetul sa dicteze viata oamenilor.

Scade rata mortalitatii. Cu toate ca alcoolul este motivul principal pentru care unii oameni isi pierd viata in accidente de masina, deoarece conduc sub influenta alcoolului, unele studii sustin ca, un consum moderat de alcool poate determina o imbunatatire a sperantei de viata.

Alcoolul este o solutie pentru cei care sufera de insomnii. Cu siguranta, daca suferi de insomnie, ar trebui sa consulti un doctor, care sa iti dea un tratment pe care sa-l urmezi. Poate medicamente pentru somn? Dar daca aceste pastile nu au efectul pe care doctorul tau si-ar dori sa le aiba asupra ta? De fapt, unele dintre acestea ar putea sa determine mai multe efecte negative decat pozitive. De ce sa nu bei o doza de bere sau un pahar de vin pentru a te linisti si a dormi mai bine?

Digestie mai buna. Exista unele bauturi, in special berea, care contin fibre naturale. Fibrele sunt foarte cunoscute pentru functiile lor benefice asupra organismului. De asemenea, berea este foarte cunoscuta pentru ca are o multime de efecte pozitive in cazul unor probleme renale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *