Zilele trecute in timp ce navigam pe internetam vazut un anunt, Latino Time ofera cursuri de dans copii acest anunt mi-a sarit in ochi si m-a facut sa ma gandesc ca ar trebui sa isi dea mai mult interesul pentru cel mic si sa il inscrie la o astfel de scoala de dans. Multi dintre ei nu se gandesc ca la o scoala de dans vor invatat foarte multe, nu doar sa danseze. Cei mici vor invata sa comunice, sa nu mai fie asa rusinosi, sa fie deschisi si sa se exprime, vor invata sa fie ambitiosi si vor invata ca trebuie sa lupte ca sa castige diverse competitii, dar pe langa toate acestea o sa fie si un copil sanatos pentru ca dansul in primul rans este un sport, un sport care foloseste toate grupele de muschi, te invata cum sa iti folosesti fiecare bucatica din corpul tau.

Parinti din ziua de azi in loc sa ii cumpere copilului un calculator sau o tableta mai bine ii face un abonament la o sala de dans astfel nu ii strica privirea, copilul nu o sa devina un obez. Sau in loc sa il trimita afara sa bata maidanul mai bine  il duce la o pisa de teatru sau merge cu el la diverse forme de distractie cu iz educational sau sa il inscrie la palatul copiilor .

Poate si din aceasta cauza cand odorul le creste observa ce cretin au la usa, daca el ca parinte gandea putin mai mult si ar fi avut un gram de creier ca sa gandeasca o secunda la viitorul copilului, acum singur acel copil nu devenea un cretin, acel copil invata cum sa se poarte in societate. Cum sa discute cand ies in grup in oras, nu sa se poarte ca o turma de oi capiate , sa se imbranceasca sau sa urle, toate acestea grosalanii le fac doar ca sa se afirme.

Copilului meu ii voi oferi de mic tot ce trebuie pentru a nu ajunge un copil din generatia ratata, care in ziua de azi nu mai este in stare sa treaca examenul maturitati, care nu isi mai respecta profesori, pe copilul  meu o sa il duc sa ia lectii de dans sau de pian , sa il inscriu la diverse activitati, vreau sa invete sa inoate.

Ma uit zilnic la nepotul meu de 4 ani pe care parinti lui, adica fratele si cumnata mea in loc sa il invete si sa faca ceva pentru sanatatea copilului, sa il inscrie la fel de fel de activitai, ei au grija si isi fac griji daca nu se distreaza sau uita sa se distreze. Pai nu e bine pentru ca acel copil acum este mic si normal ca lui ii place ce primeste , ii place sa stea sa se joaca dar sunt convins ca daca ar avea un program cu fel de fel de activitati intelectuale si culturale copilul acele cand o sa creasca poate o sa ii multumeasca pentru ca nu a ajuns un ratat .

Asa ca dragi parinti aveti grija de copilul pe care spuneti ca il iubiti cel mai mult si inscrietil la o sala de dans sau la diverse activitati, nu ii mai trimiteti in parc sau in spatele blocului sa bata mingea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *