Stiai ca poti face o economie de pana la 75% la incalzire? Fata de sistemele de incalzire clasice, pompele de incalzire sunt solutia potrivita pentru a plati mai putin, utilizand intr-o maniera inteligenta energia solului si a apelor subterane.
Ce sunt pompele de caldura?
Pompele de caldura sunt sisteme specifice realizate pentru a-ti aduce confortul si incalzirea dorita, ce cresc calitatea vietii, aflandu-se in stransa legatura cu natura din jur.
Care este principiul de functionare al pompelor de caldura ?
Cu ajutorul apei obtinute dintr-un foraj sau al lichidului termic introdus in furtunele colectoare, introduse la randul lor in foraje, se obtine caldura.
Exista doua tipuri de pompe de caldura: apa – apa si sol – apa. Pompa de caldura apa – apa extrage apa dintr-o panza freatica ce are o temperatura constanta intre 12 – 14 grade. Facand doua foraje, pentru extractie si pentru deversarea apei din pompa de caldura, debitul va fi mentinut tot timpul anului. Pompa de caldura sol – apa capteaza caldura din pamant, cu ajutorul unuia sau a mai multor foraje, in functie de necesarul de caldura pentru a acoperi suprafata vizata. Acesta este cel mai fiabil sistem dintre cele doua.
Important de retinut este faptul ca aceste sisteme nu doar incalzesc o casa, ci pe timpul verii iti preiau caldura din incapere si o transfera in pamant. Asadar, casa ta va fi adaptata la temperatura dorita atat pe timpul iernii, cat si al verii.
Eco Drill este o companie care are o experienta de peste 10 ani in domeniul forajelor profesionale, bazandu-se atat pe utilaje performante conform standardelor europene, ce nu dauneaza mediului, cat si pe un personal calificat, cu experienta, astfel incat timpul de executie sa fie redus la minim, iar lucrarea sa fie de calitate si sa aiba o durata de viata cat mai mare.
In ziua de azi, pompele de caldura au devenit un trend in materie de incalzire, tot mai multi romani alegand sa foloseasca inteligent caldura din pamant, atat pentru locuinte, cat si pentru spatii comerciale, mai precis pentru spatiile din birouri.
Preturile forajelor variaza in functie de mai multi factori: sistemul de colectare, zona unde este facut forajul, numarul de foraje necesar executarii lucrarii, adancime si diametrul colectoarelor. In pretul final sunt incluse atat materialele necesare, cat si executia forajelor si testele finale de presiune.
Fii si tu unul din miile de romani care folosesc noile sisteme de incalzire si, mai important, fii prieten cu natura!