De curand am avut ceva probleme cu burta, mai pe romaneste m-am stricat la burta sau am racit la burta cum zic alti. Am incercat fel de fel de retete babesti si nu a mers, singura solutie era sa caut pe internet un medicamen mai bun de cat cele obisnuite care din cate am intele pot provoca dependenta , adica daca nu le folosesti o sa ai probleme mereu cu burta. Si cum va spuneam am cautat pe internet un tratament mult mai bun de cat cel vechi si am descoperit pastilele tasectan, pe siteul tasectan.ro , Aceste pastile am observat ca sunt atat de bune incat ele pot fi administrate inclusiv copiilor si sugrarilor, cred ca sunt printre singurele care se pot administra la sugari. 

Ele sunt sub forma de pastile pentru adulti si pliculete pentru copii acestea din urma fiind foarte usor de administrat copiilor .

Bun si cum va povesteam am avut probleme cu burta exact cand nu ma asteptam sau cand nu trebuia sa se intample, in momentul cel mai nepotrivit, cand trebuia sa plec cu un amic sa isi cumpere o masina tocmai din capatul opus al tari, la 750 km distanta. Va  dati seama ca a trebuit sa caut o solutie rapida ca sa pot opri aceasta problema ne placuta . Dupa ce am descoperit tasectan am mers si mi-am cumparat o cutie, dupa ce am inghitit o pastiluta parca totul incepea sa revina la normal, dupa cateva ore am fost ca nou si gata de drum. 

Folositi cu incredre pastilele tasectan.

One thought on “Dureri de burta, eu am gasit remediul”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *