Dupa o varsta se spune ca nu mai ai acelasi chef de a face anumite lucruri. Nu stiu daca se aplica pentru ca nu ai timp sa te gandesti la asta. Dar o comparatie tot faci asa ca de la generatie la generatie iti dai seama ca ai trecut si tu prin aceleasi etape si acum nu le mai savurezi.

Poate ca suna prea devreme insa deja dupa 20 de ani ajungem sa nu mai avem o placere pentru anumite lucruri si in schimb sa avem afinitate pentru altele. Iata despre ce este vorba:

  1. Iti cam place sa gatesti. Nu din ideea ca vei deveni sa spunem un gurmand insa si pentru ca te gandesti sa mananci sanatos vei ajunge sa gatesti cu rabdare, cu atentie si dedicare. Si asta nu se rezuma la a gati oua, omleta si cartofi.
  2. Devii consumator de bauturi mai fine. Daca pana acum consumai absolut orice acum tine de o placere de a combina mancarea cu anumite bauturi. Incepi sa te concentrezi tot mai mult pe cocktailuri si vinuri de ce nu.
  3. Raresti iesirile in club. Parca a iesi sambata de sambata sau chiar weekend de weekend nu mai pare a fi o idee buna. Asa ca raresti astfel de distractii si le faci sa conteze cu adevarat.
  4. Sfarsitul de saptamana este mai productiv. Iti place sa  iti fructifici timpul liber astfel ca alegi sa iesi in plimbari cu scop educativ, iti plac excursiile, iti plac locurile noi pe care le descoperi si nu numai ceea ce tine de a iesi la distractie, oriunde ar fi.
  5. Cumperi lucruri pentru casa. Parca incepi sa ai un simt estetic mai dezvoltat si pui pret pe fiecare aspect, inclusiv ceea ce tine de decorul casei.
  6. Ai grija de sanatate. Analizele suna mai bine a fi facute acum si de a trata totul la timp.

Pe scurt spus incepem sa nu mai fim superficiali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *