Dieta consta in principal in consumul de lichide, ciocolata fiind inclusa in regimul alimentar, mai ales sub forma de pulbere sau supliment care se amesteca de obicei cu lapte sau apa.  Aceasta este probabil una din cele mai gustoase diete din cate exista. Deoarece ciocolata actioneaza ca un inlocuitor al vitaminelor, acest lucru are o valoare reala privind beneficiile pentru sanatate. Printre avantaje se poate evidentia combaterea hipertenisunii arteriale si a bolilor cardiovasculare.

Premisa de baza a dietei este simpla. Atunci cand ne propunem sa slabim si sa renuntam la dulciuri, simtim cea mai mare pofta de ciocolata. Si daca nu avem o putere sa ne abtinem, cel mai probabil ne vom lasa pagubasi si vom distruge tot ce am realizat pana atunci.

Sally Ann Voak a creat o dieta cu ciocolata pentru a permite celor care doresc sa slabeasca sa depaseasca dependenta lor de ciocolata, sa invete cum sa o includa in viata de zi cu zi fara a compromite pierderea in greutate. Se stie ca persoanele dependente de cicoloata pot fi incluse in sase categorii, fiecare categorie avand un plan exact de calorii pe care trebuie sa-l urmeze si care include anumite strategii alimentare dar si recomandari de exercitii fizice.

Mesele consumate ofera 1000 de calorii pe zi in prima saptamana si 1200-1300 incepand din a doua saptamana. Barbatii pot adauga aproximativ 300 de calorii la aceste valori. Planurile variaza pentru fiecare categorie, dar in general, includ un mic dejun de 250 de calorii, una sau doua mese mici de aproximativ 300 de calorii si o masa principala de 400 de calorii. Dupa prima saptamana este permis sa se consume ciocolata care sa contina intre 50-300 calorii pe zi.

Persoanele care urmeaza aceasta dieta vor pierde kilogramele in plus, datorita combinatiei de exercitii fizice si calorii foarte putine. Pe termen lung, aceasta dieta nu este cel mai bun mod de slabire pentru multi dintre noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *