Ma gandeam azi la cate magazine au aparut in ultimi ani si cate erau pe vreamea lui nea Nicu. Atunci erau cateva magazine sau mai bine zis aprozare, daca aveai nevoie de o haina , mergeai la textile de unde cumparai material iar cu acesta mergeai la croitor pentru ca acesta sa iti faca o haina sau un costum.

Acum dupa douazeci si cinci de ani totul e schimbat radical, nimic nu mai e de stat, totul e particular. Ca aceste firma sa mearga e nevoie de publicitate, sunt atat de multe magazine, firme de prestari servicii, malluri incat fara publicitate acestea nu ar rezista, lumea in ziua de azi cautat calitate, cauta oferte si promotii. Acestea nu prea existau pe vremea lui nea Nicu pentru ca ele mergeau de la sine , erau atat de putine si prost aprovizionate incat ca de cele mai multe ori produsele sa dadeau pe cartela sau stateai la rand pentru ele ore bune.

Tin minte si acum cum parinti se trezeau diminata la 4 ca sa mearga la rand la lapte, parca si acum ii vand cu cosul alb si cu 6 sticle din acelea cu gura larga de 0.75mll , multi dintre cei care mergeau acolo lasau plasele la rand pentru a putea pleca la servici iar in urma lor veneau sotiile peste cateva ore. Nimeni nu punea cosul mai in fata sau sa inverseze locurile.

In ziua de azi mergi si cumperi cat lapte vrei si de unde vrei, acesta fiind la discretie, atat din productia interna cat si din cea externa.

Ca sa iti faci reclama ai nevoie de o firma cum este 3D art Studio agentie de publicitate  , aceasta firma ca si multe altele iti ofera consultanta in PR, iti construiesc reclame si te invata cum sa iti faci publicitate si sa iti atragi clienti chiar prin promovare online . Tot aceste firme de publicitate iti pot crea diverse campanii de promovare si de atragere de clienti. In functie de campania pe care o desfasoara pot organiza campanii in diverse locatii cum ar fi hypermarketuri prin promovare si degustare de produse sau in parcuri unde se cauta apropierea de  publicul tinta si promovarea produsului sau a firme prin produsele pe care firma le produce.

In concluzie daca vrei ca firma pe care o conduci sa fie una cunoscuta si prospera ai nevoie de o astfel de firma care sa te invete cum sa relationezi cu lumea.

One thought on “Dezvoltarea economica”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *