Stii cum e cu vorba “unde dai si unde crapa”? In fiecare zi iti cauti informare, ceva nou de aflat si de bagat la cap. Sincer, cu cat esti mai curios cu atat ai mai multe sanse de a deveni un om mai cult, cu interese vaste. Mi se pare de admirat cand iti dai seama ca ai cu cine vorbi, cand ai subiecte de discutat cu cineva, cand nu ai acele momente de tacere.

Cum spuneam, descopera sursele de informare. Nu ierta nimic, citeste avid si intereseaza-te de noi si noi surse. Dintr-o intamplare poate, vei ajunge la blogmadalin.wordpress.com. Aici descoperi faptul ca ai numeroase stiri pe care sa le citesti cu atentie, numeroase articole pe care sa le savurezi. Stiri diverse – cred ca pana la urma cam asa se defineste acest blog. Exact o astfel de fraza te “intampina” de cum ajungi pe blog.

Sa-ti spun si ce gasesti aici. Ai numeroase categorii, ca drept dovada ai de unde alege ceva interesant pentru tine. De la angajati ideali, de la ideea robotilor care ajung sa cucereasca piata de munca si pana la pierderea auzului, de la teme religioase si pana la stiri diverse gasesti aici tot soiul de informatii. Vei spune ca nu e nimic nou. Hai sa-ti mai spun ca adopta pozitia omului de rand – cum sa scapi de gandaci spre exemplu reprezinta un interes pentru multi din zilele noastre. Vei spune ca nu, dar mai bine gandeste ca nu inca pentru ca nici nu stii cum te va “lovi” realitatea.

In orice caz, daca nu ai un interes acum, de moment, il vei avea ulterior. Cert este ca aici gasesti si usurinta cu care poti citi, vezi totul chiar pe prima pagina, cu scroll. Conteaza si asta, chiar daca vei spune ca nu. De fapt traim in lumea vitezei si ne dorim si facem totul in fuga. Clar facem asta si cand vine vorba de lectura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *