Vreau sa schimb masina, acum doua zile am gasit una care in poze era conform dorintelor mele. L-am sunat pe respectivul, nu era dispus sa negocieze, din contra mai cerea si o ditamai diferenta pentru schimb,

Mi-am zis in minte, ma daca omul cere atat si nu se deplaseaza poate chiar merita masina respectiva, asa ca am rugat pe cineva sa vina cu  mine si am pornit la drum. Un drum cam greu pentru ca era polei si trebuia sa fim atenti la drum. Dupa 3 ore de condus am ajuns la respectivul in oras, l-am sunat si ne-am dat intalnire in primul peco de la intrare in oras.

Dupa 15 min a aparut si tipul, mai bine zis cioara, pentru ca era un colorat, la telefon nu parea pentru ca daca realizam o secunda ca este cioara nu ma deplasam. Masina la exterior parea impecabila, exact ca in poze, dar din pacate la interior nu era conform spuselor lui si nu se apropia sub nici o forma de dorintele mele. Imi doream o masina ca aceia dar nu atat de obosita la interior, eu am planuri sa ii aduc imbunatairi la interior, sa cumpar un sistem gps, sa montez o statie si un sistem bun de muzica de pe www.cargps.ro, dar se pare ca daca eu voi face prostia sa cumpar masina , in loc sa o modific si sa ii fac imbunatatirile dorite eu o sa trebuiasca sa ii refac interiorul distrus de cioara, asa ca masina nu prea merita, dorintele mele nu prea ar fi fost realizabile asa ca am renuntat, am pierdut bani de drum dar macar am fost cu inima impacata si nu mi a parut rau ca nu am mers dupa ea.

Tigani s-au gandit ca daca pun un set de jante smechere o sa fure ochii si cel care o sa o cumpere uita de interior, pai cine e idiotul care o sa se urce intr-o cocina de porci al carui plafon iti pica in cap, capitonajele usilor erau roase de caini, scaunele la fel, o masina distrusa, cred ca s-a carat muncitori ceva cu ea in tara de unde a fost ea adusa, alta explicatie nu am de a ajuns in acea stare.

Cum spuneam , nu imi pare rau ca am mers pana acolo, imi pare rau in schimb ca lumea nu spune exact cum e masina din dorinta de a te avea acolo si poate reuseste cumva sa te prosteasca sa ii cumperi epava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *