E placut sa dansezi…fiecare danseaza in stilul lui….dar sunt anumite dansuri unde avem nevoie de putina pregatire,putin antrenament.

E normal sa iei cursuri acolo unde te pricepi mai putin,mai ales daca in viata ta urmeaza un eveniment important cum ar fi o nunta,un botez sau un majorat la care cu siguranta nu trebuie sa stai jos,scuzandu-te simplu “imi pare rau,nu stiu sa dansez…”. Daca ai hotarat sa iei parte la acel eveniment,bucura-te de el din plin si nu sta jos o clipa!

Corpurile si mintile noastre au nevoie de energie,de tinerete dar si de vitalitate psihica si fizica,toate acestea regasindu-se perfect prin practicarea dansului.

Recomand tuturor aprofundarea acestui sport minunat, in primul rand pentru ca este deosebit de relaxant, in al doilea rand pentru ca asigura sanatatea corpului nostru (” O MINTE SANATOASA INTR-UN CORP SANATOS”) si nu in ultimul rand, pentru arderea caloriilor obtinuta in urma frecventarii unei sali de dans.Poti practica asta la scoala de dans  “Latino time” unde poti beneficia de cursuri de dans sportivla preturi avantajoase si pentru toate categoriile de varsta.

Dansul este unul dintre cele mai distractive moduri de a arde caloriile si de a-ti obtine greautatea optima si o dezvoltare armonioasa a corpului.

Daca mergi la sala,cu siguranta doar gandul la exercitiile fizice epuizante pe care le faci acolo te fac sa te intorci inapoi in varful patului,sa te faci comoda la serialul preferat si cu o multime de dulciurele pe langa tine…Danseaza!Nu vei simti niciodata ca faci sport! Este o solutie foarte buna pentru cei/cele care nu “se dau in vant” dupa mersul la sala si trasul de fiare.

Bineinteles poti sa incerci ce stil de dans vrei tu si care consideri ca ti se potriveste cel mai bine! Important este  sa te simti bine in ceea ce faci!

Daca ai un copil nu ezita sa mergi cu el la cursuri de dans,vei observa o dezvoltare rapida si corecta a copilul si nu vei fi dezamagit de alegerea facuta.

Le creeaza o conditie fizica excelenta!

Dansul este una dintre cele mai distractive forme de activitate fizica pe care le poate face copilul. El foloseste astefel,constant si echilibrat toate grupele de muschi si ajuta la tonifiere musculaturii si la o crestere si modelare armonioasa a corpului copilului. Unele forme de dans ofera si o gratiozitate in miscarile copilului.

Copiii au probleme de concentrare, iar dansurile, prin antrenamente si repetitii ii ajuta sa asculte de instructiunile oferite si sa realizeze miscarile pe rand si cu rabdare, imbunatatindu-si concentrarea.

Pasiune, distinctie, senzualitate si energie!

Un alt beneficiu al dansului pe diferite ritmuri este antrenarea sangelui in vene care prinde viteza si irga astfel si cele mai superficiale venisoare. Este un prilej bun de a scapa de senzatia mainilor si picioarelor reci Mai mult!Oxigeneaza creierul,ceea ce duce la o buna activitate cerebrala dar si a celorlate organe ale corpului.

Multe avantaje ne ofera dansul dar noi nu stim sa il apreciem si ne facem victime ale timpui,stresului si agitatiei.

Cu siguranta poti sa dansezi si in fata oglinzii dar nu o vei face regulat ca atunci cand  mergi la o sala de dans.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *