Simplu, când îți vine pe lume un copil și trebuie plimbat în brațe dintr-un colt în altul al camerei ca sa îi calmezi plânsul. Peste câteva zile dacă acesta scârție înseamnă ca ori nu e pus bine ori e de calitate proasta. Cum se face? Se ia copilul în brațe învelit în patrica, se tine suzeta la îndemână pentru cazurile de urgenta, se da drumul la cântecele de leagăn și se bate parchetul la pas de la ușă la gem și de la geam la ușă circa o jumătate de ora, pana ce mâncarea din stomacel a ajuns pe intestine în jos și copilul se liniștește.

Când simți ca ai amorțit și ca te lasă spatele, picioarele și brațele trebuie sa stii ca mai reziști cinci minute.  Apoi rogi pe soție sau pe soacra sa te schimbe câteva minute și o iei de la capăt.

Tot ce ai nevoie este sa te înarmezi cu multa  răbdare și energie. Mai ales în timpul nopții. Vecinul de sub noi cred ca si-a mutat dormitorul în alta camera pentru ca parchetul nostru scârție rău de tot.  Însă pana la vara când intenționez sa îl schimb nu are de ales.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *