Multi dintre noi doresc sa aibe un venit suplimentar, sau produsele de uz frecvent sa le achizitionam mai ieftin, din aceste dorinte si nu numai am devenit reprezentant.

Firma la care m-am inscris te ajuta sa iti dezvolti propria afacere cu produsele lor. Asa a incoltit in mintea mea ideea de a avea mai mult si de a accede cat mai mult pe scara valorilor in interiorul acelei firme. Cu cat mai sus, cu atat avantajele sunt mai mari, bani mai multi, recunoasterea meritelor intr-un cadru festiv. Simti ca munca depusa este apreciata de cineva. Dar sa o luam cu inceputul, pentru a putea ajunge acolo unde eu imi doresc am nevoie sa imi dezvolt reteaua, am nevoie sa fac cat mai mult cunoscuta firma, implicit produsele cosmetice ale acestei firme. Trebuie sa gasesc o firma care sa imi faca pliante. Am nevoie de pliante care sa informeze oamenii despre beneficiile daca devin reprezentantii firmei respective. Imi trebuiesc alte pliante prin care sa informam oamenii cand, unde si la ce ora are loc prezentarea. Aceste pliante vor fi oferite oamenilor prin oras si prin magazinele mari. Vor fi plasate in cutiile postale din oras si localitatile limitrofe. Am comandat afise care vor fi facute de cei de la laguna media , cu ei am mai colaborat, ofera un design adecvat pliantului, au preturi convenabile, sunt oameni care vin cu idei, care imbunatatesc mesajul ce il transmiti celorlalti. Sunt profesionisti, stiu exact ce au de facut, cu ajutorul lor, cu ajutorul pliantelor facute cu aceasta firma ,imi voi putea dezvolta afacerea. Cu ajutorul pliantelor iti poti face publicitate, poti fi cunoscut de foarte multa lume cu costuri mici.

Cei de la firma au venit cu ideea ca fiecare catalog sa aibe cate un pliant prin care sa aratam avantajele firmei si calitatile produselor. Atunci cand pregatesti o prezentare trebuie sa gandesti totul cu minutiozitate, asa a venit ideea inmanarii fiecarui om a unei mostre de parfum insotita de cate un pliant cu specificul firmei si a prezentarii care urma sa aibe loc. Atunci cand ai o afacere, pliantele sunt mijlocul cel mai ieftin si util de a te face cunoscut.

Cu ajutorul pliantelor poti ajunge in casa sau in mana fiecarui om, astfel oricine poate afla de tine fie doar si in treacat. Atunci cand doresti sa iti dezvolti afacerea sau vrei sa anunti un eveniment, vrei ca lumea sa te cunoasca sa stie ca existi pe piata din orasul lor sa nu te zgarcesti la comandarea pliantelor, ai nevoie de aceste pliante pentru ati face simtita prezenta. Plantul vorbeste succint si concis despre tine si produsele tale.

Cei care fac aceste pliante stiu cum sa te puna in valoare si cum sa trezeasca interesul oamenilor. Pot spune ca in urma actiunilor de impartire a pliantelor, la prezentare au venit oameni in numar destul de mare. Multi dintre ei au inteles ca isi pot rotunji veniturile devenind reprezentanti, ca isi pot achizitiona pentru ei la preturi convenabile si ca decat banul lor sa ajunga in buzunarul altcuiva, pot nu doar sa ramana in buzunarul lor dar pot chiar sa faca bani suficienti cat sa-i multumeasca. Sunt multumita de avantajele oferite de pliantele facute cu aceasta firma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *