Oscar Health Inc. sau OSCR, simbol ticker fiind, este o companie de asigurari medicale digitale care a fost listata la bursa de valori New York Stock Exchange. Pentru cei care doresc sa investeasca in actiunile acestei companii, o pot face, tinand cont de statusul pe care il are compania si in functie de evolutia sa.

Cum sa cumperi actiuni Oscar Health Inc. (OSCR) in trei pasi simpli

O platforma cunoscuta pe care o poti folosi pentru a investi in acest actiuni este eToro. Iti recomandam aceasta platforma din mai multe motive. In primul rand aceasta este accesata e peste 25 de milioane de investitori. La nivel global sunt peste 30 de milioane de utilizatori care folosesc aceasta platforma. In cadrul acestei platforme exista peste 3000 de companii unde poti achizitiona actiuni. Cumpara actiuni de la bursele de top ale lumii, fara sa platesti comision. Nu ai vreo limita atunci cand vine vorba de volumul de tranzactionare. 

Cum cumperi actiuni  in trei pasi simpli?

  1. Creeaza un cont de tranzactionare la eToro 

Un formular de inregistrare simplu, iti setezi contul si confirmarea vine de indata.

 

  1. Faci o depunere 

Alimenteaza contul pentru a putea cumpara actiunile dorite. Depozitul minim in Romania este de 100 de dolari, dar se pot depune bani si in lei. 

 

  1. Cumpara actiuni 

 

Gata! Acum poti sa cumperi actiuni OSCR si sa descoperi avantajele. 

Avantajele tale daca alegi eToro ca principala platforma

Pentru inceput este bine sa eviti orice risc. Poti sa folosesti un cont demo, gratuit. Vei primi 100.000 USD pentru a avea un portofoliu virtual si poti tranzactiona pentru pura ta exersare. 

Vorbim de o platforma care are avantaje pe care ar trebuie sa le ai in vedere. Ai comision zero si nu se percepe comision la volumul de tranzactionare. 

eToro este acea platforma din care poti invata mai multe despre fiecare actiune sau moneda. Academia eToro te ajuta sa te pui la curent cu acest domeniu si sa iti imbunatatesti skill-urile in ceea ce priveste tranzactiile, vei ajunge chiar sa intelegi dinamica actiunilor la bursa si sa devii expert.  

Pentru a ajunge la rezultate exceptionale, ai nevoie de ghidare, asadar alege ca ghid aceasta platforma care contine detalii de maxim interes. Vezi pe larg aceste aspecte si nu mai amana procesul. Vei gasi ajutorul pe care il cauti si vei putea investi in ceea ce te intereseaza.

In loc de concluzie, de ce sa alegi eToro 

Din cadrul platformei etoro.com afli mai multe despre actiunile in tendinte, unele dintre cele mai alese de catre investitori. Este important sa vezi care sunt procedurile inainte, sa te documentezi bine inainte de a investi. Citeste, informeaza-te si alege sa investesti in actiuni care iti vor aduce rezultate pe termen lung. Este in interesul tau sa faci acest lucru pentru a te putea bucura pe viitor de aceste investitii. 

Platforma eToro este usor de accesat si de manevrat, o vei intelege imediat.   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *