Admiri de fiecare data vedetele la fiecare eveniment si nu poti sa nu recunosti ca arata incredibil. Stii, insa, si tu foarte bine ca look-ul lor se datoreaza unei intregi echipe de stilisti care are grija ca aparitiile lor sa nu dezamageasca.

Industria modei face frecvent referire la articolele vestimentare din trecut, si le readuc  astfel in noile trenduri. Iata cateva noi sfaturi de care trebuie sa tii cont, pentru a avea un look demn de covorul rosu, pe care ar trebui sa le incerci, fara griji:

Nu trebuie sa te imbraci ca modelele de la saptamana modei de la Paris, desfacurata in luna martie a acestui an, unde H&M a folosit modelul francez Caroline de Maigret pentru a prezenta un costum inspirat din Interstellar, direct din studiourile sale. De asemenea, brandul foarte cunoscut H&M a transformat aceasta sala intr-un spectacol demn de filmele science- fiction.

Trebuie sa ai grija ca manichiura ta sa fie de nota 10. Atunci cand te grabesti, poti sa aplici o cantitate mica de ulei pe manichiura proaspat facuta iar in acest fel oja se va usca mai repede. De asemenea, uleiul va oferi unghiilor tale o stralucire frumoasa fiind destul de eficienta pentru a pacali ochiul si sa redai culoarea puternica a ojei, util in special cand manichiura a fost facuta cu cateva zile inainte.

De asemenea, daca iubesti imprimeurile, poti opta pentru o fusta cu imprimeu grafic, multicolor si o bluza uni, cu volane. Accessoriul ideal poate fi un colier oversized care iti va transforma tinuta intr-una de seara si, astfel, vei crea un look uber chic, modern, care va intoarce priviri.

In cele din urma, trebue sa iti amintesti sa-i acorzi pielii tale, dar si tenului, un timp necesar pentru a o hidrata. Inainte de a aplica machiajul, trebuie sa te asiguri ca tenul tau este pregatit. Hidratarea este cel mai important pas pentru ca de asta depinde daca eficienta produselor de machiaj va fi de 100%. Nu iti aplica machiajul imediat dupa crema hidratanta, pentru ca va face ca produsele sa se fixeze de crema si nu de piele si pot sa alunece in timpul zilei.