Acum 2 ani am luat o decizie majora in urma careia o duc bine mersi: te ajut – ma ajuti, altfel suntem OK unu cu altul dar NU SUNTEM IN RELATIE. Fara fortari, fara “da’ eu te-am ajutat acum….cutitu la os…NU, vreau un om dispus sa ma ajute asa cum si eu am fost. Ca nu poate o data, de 2 ori e OK dar vreau sa vad aceiasi implicare! e, bine! Nu? PA!
Acelasi lucru l-am transpus in plan emotional: vii cu problelemele tale emotionale la mine, sigur, usa casei mele e deschisa, te ascult si te sustin insa daca ma iei cu “las ca treci tu si peste asta” cand eu imi desert inima la tine NU SUNTEM IN RELATIE!
___________________
In virtutea celor de mai sus sunt intrebata acum cateva luni de ce sunt “suparata”. “Mi-a murit pisica. Spun. Am avut-o putina vreme si a fost diagnosticata cu cancer.” Mai, chiar nu aveam de gand sa incep nus ce polologhie. M-a intrebat. Ce rahat era sa-i zic? Ca n-am nimic?? “Aaaah, zice, nu-mi mai spune, ca ma incar negativ”. ok. zic eu.
Acum cateva zile ma suna sa stabilim nus ce program si imi vara asa discret ca e soacra-sa bolnava de cancer…nu am vazut-o in viata mea..iar cu persoana in cauza am relatii pur sociale.
“Va rog, spun, sa stabilim ce avem de stabilit. Dvs nu ati dat dovada de empatie cand eu aveam inima franta, acum va rog sa nu-mi bagati asa pe sub pres tragedia dvs familiara pentru ca atunci cand mi-ati varat “nu vreau sa ma incarc negativ” sa stiti ca acesta functioneaza in dublu sens. Deci, va rog, pentru ce anume m-ati sunat? Sa ma incarc negativ??”
Ce imi aud urechile: CA ASTA NU E CONDUIUTA DE PSIHOLOG.” si mi-a inchis.
mwahahahaha pai asta ESTE conduita de phisolog ca m-am abtinut din rasputeri sa nu-l fut in gura cu tragedia lui cu tot…chiar sunt ultimul om sa te caci pe mine si apoi sa te astepti ca eu sa fiu OM cu tine??
Javra dracului!

Concluzie: omul este un animal moral cand acest lucru este in benfiul lui, cand nu, cainele devine animalul cel mai imoral cu putinta care trebuie ucis cu bestialitate in numele omului moral!
Javra din mine nu este de eutanasiat si o sa va mai dea de furca multa vreme de acum inainte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *