Orice proprietar de mașina trebuie, la un moment dat sau altul, sa achizitioneze piese auto. Din fericire, exista o varietate foarte mare de magazine de unde pot fi achizitionate piesele. Din nefericire, nu toate magazinele ofera calitatea de care ai nevoie.

In ultimii ani, magazinele care au reusit sa aiba un succes din ce in ce mai mare in randul cumparatorilor, sunt magazinele online. Este si normal, in conditiile in care mediul online vine la pachet cu o serie de avantaje:

– Economie de timp;

– Preturi mai mici;

– Comanda pieselor dintr-un loc confortabil;

– Posibilitatea de analiza si de comparatie intre magazine si intre piese;

– Comunitati solide cu informatii extrem de multe si de utile.

 

Cum alegi, insa, magazinul online perfect?

 

Alegerea unui magazin online piese auto poate sa reprezinte o provocare. Exista din ce in ce mai multe astfel de magazine si nu intotdeauna prezinta calitatea dorita. Daca vrei sa te bucuri din plin de piesele achizitionate si sa ai avantaje pe termen lung, iata ce trebuie sa iei in considerare in momentul in care alegi un magazin online:

– Piese originale si aftermarket de la firme cunoscute. Primul lucru pe care trebuie sa il analizezi este producatorul de piese auto. Daca magazinul pe care l-ai ochit are branduri pe care le cunosti, atunci este perfect;

– Preturi mici. Exista comparatoare de preturi intre magazine, asadar, te poti orienta spre varianta care iti ofera cele mai mici preturi. Este bine sa acorzi o atentie sporita acestui aspect, deoarece nu intotdeauna cel mai mic pret inseamna cea mai buna varianta. Analizeaza si preturile de transport si alte detalii care pot creste considerabil costul final.

– Vechime magazin. Conteaza cat este de vechi magazinul? Cu siguranta, da!  Un magazin cu vechime a reusit deja sa demonstreze ca ofera produse de calitate. Este adevarat ca trebuie sa oferi si sanse magazinelor noi, pentru ca este posibil sa descoperi variante cu adevarat deosebite. Daca vrei sa mergi la sigur insa, un magazin care are deja o istorie este cel mai indicat.

– Feedback din partea clientilor. Partea frumoasa in cazul magazinelor online este faptul ca poti obtine informatii pe care in mod normal nu le poti obtine. Feedbackul din partea clientilor magazinului poate sa fie gasit in foarte multe locuri pe internet, de la forumuri pana la site-uri de specialitate si te poate ajuta sa iei cea mai buna decizie.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *