relaxare gradinaCa orice accesoriu pentru gradina, un gratar de gradina este disponibil in mai multe variante, modele, forme si culori. In timp ce unele pot fi destul de simple si de usor de instalat, alte asemenea produse pot transforma un spatiu verde obisnuit in ceva mai mult, intr-o oaza de relaxare sau intr-un sanctuar confortabil. Cu atat de multe optiuni din care poti alege, poate fi destul de dificil a alege un model de gratar de gradina care sa se potriveasca cu preferintele tale.

Daca spatiul verde din curtea ta este relativ ingust, a te folosi de un gratar de gradina portabil pentru a face un gratar cu prietenii poate fi cea mai buna optiune dintre toate, in timp ce te ajuta sa economisesti si din spatiu. Un asemenea accesoriu pentru gradina iti ofera posibilitatea de a-l muta atunci cand iti doresti. Popularitatea tot mai mare a acestor produse pentru decorul gradinii, te va face si pe tine sa iei in considerare aceasta posibilitate.

Un alt tip de model pe care il poti folosi in gradina ta mai mica este un gratar format intr-o scobitura. De fapt, aici este vorba despre o groapa cu gratar in gradina ta. Poti sa faci ca acest tip de gratar sa fie mai mare sau mai mic, in functie de spatiul si de dorintele tale. Un vas pentru foc circular si din metal poate fi o alta optiune pentru a face un gratar in curte sau in gradina. In cazul unei optiuni mai putin scumpe, poti face un foc normal din lemne in centrul unor pietre mai mari. In ziua de azi, bolurile pentru foc din ceramica si-au facut aparitia pe piata accesoriilor pentru gradina.

Pentru alte curti sau gradini care sunt un pic mai mari, dar nu uriase, numarul de optiuni pentru gratar este mai mare. Te poti folosi de gratare din metal, de gratare de gradina din piatra sau de discuri speciale cu grilaje.