Fa din ziua copilului tau o zi speciala , o zi greu de uitat , o zi importanta si pentru ceilalti copii care vor veni sa ii ureze la multi ani . Acum poti invita animatorii pentru copii . Sunt oameni pregatiti pentru a inveseli , a distra pe acesti prichindei . Invitati printre animatori sa fie si magicianul . El ii va acapara cu diverse nemere de magie . Fiecare nastrusnic este un mic magician . Vor retin cu placere micile trucuri pregatite special pentru ei si vor dori la randul lor sa isi arate dibacia de micut magician . Acesti animatori petrecere copii stiu sa creeze lumea de basm ei traind fiecare moment , regasindu – se printre copii pentru care fac toate aceste scene de poveste . Ei fiind la randul lor intr – un corp de adult un copil . Atmosfera mirifica de basm ne face pe fiecare din noi sa uitam ca suntem adulti sa uitam ca suntem parinti , retraim copilaria alaturi de copii nostri . Cu acesti animatori petrecere copii personajele de basm ,printi , printese , zane , sau desene animate prind viata , ajungi in lumea basmelor , ajungi in lumea copilariei . Copii nostri vor vedea cum binele invinge raul ,cum bunatatea se instaureaza in locul rautatii . Pentru ca ziua copilului tau sa fie speciala , sa fie ceva deosebit si nu stii cum sa o organizezi poti vorbi cu acesti animatori si te vor ajuta . Petrecerea micutului tau o sa fie una ca in povesti .

Sau ii poti cumpara jucarii creative de pe anumite site-uri de specialitate, acestea stim ca sunt de buna calitate si nu ne vor rani copii cum se poate intampla cu cele cumparate de la colt de strada care nu au prospect sau nu respecta anumite norme, nu ne specifica varsta minima recomandata pentru copii, in conluzie sau mai bine zis sfatul meu e urmatorul, copilul nostru ptrebuie sa fie pe primul noc pentru noi si sa ii oferim ce e mai bun pentru el nu doar la o ocazie speciala, ei sunt sufletul nostru si trebuie sa avem grija de ei.

Personal pentru copilul meu m-am documentat mereu pentru fiecare jucarie sau hainuta cumparata copilului meu, mereu am avut grija ca el sa primeasca ce isi doreste si voi avea grija ca sa nu ii lipseasca nimic, pe langa distractie si alimentatia copilului este una importanta dar sunt sigur ca vom gasi alt moment ca sa povestim si despre acest lucru foarte important

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.