De cativa ani eu si sotia ne chinuim sa avem si noi parte de un concediu, mereu ne-am propus sa mergem doar ca de fiecare data a intervenit cate o problema. Inca de la inceputul anului ne-am facut planul pentru a merge anul acesta la mare. Am visat sa mergem in alta tara cum ar fi Grecia sau Croatia, ca si distanta era la fel 800 de km de acasa si pana acolo insa am renuntat pentru ca sotia a ramas insarcinata si am zis ca ar fi mai bine sa mergem la noi in Romania.

Dupa ce am studiat cateva zeci de oferte impreuna cu sotia  am ales sa ne cazam la un hotel de patru stele pentru a beneficia de serviciu all inclusive in Neptun. Spre mare am plecat noaptea pentru a ajunge la mare undeva la ora 6 dimineata pentru a nu prinde aglomeratie la intrare in Constanta si in drum spre mare statiune. Aveam de parcus un drum foarte lung si cam obositor atat pendtru mine cat si pentru sotie.

Pe la ora cinci era pe autostrada soarelui si am ales sa fac o pauza intr-o parcare aproape de statia de taxare de la Fetesti. Parca cineva m-a facut sa opresc acolo ca sa ne odihnim pentru ca era ceata si am zis ca poate cat ne odihnim noi o ora se retrage. Ei bine dupa ce am hotarat sa plecam, cam la un km am inceput sa vedem masini lovite pe partea dreapta, erau grupuri de cate 3-4 iar numarul lor crestea cu cat noi inaientam. La un moment dat autostrada s-a ingustat la o banda din cauza numarului de masini lovite. Cred ca a fost cel mai mare carambol din istoria Romaniei. Ne-am continuat drumul cu mare atentie pana cand am ajuns in Neptun unde ne-am prezentat dinineata la receptie pentru a face formalitatile inainte de cazare urmand ca sa ne cazam dupa ora 12. Ne-am oprit cateva lucruri pentru a putea sa mergem la plaja pana se elibera camera.

La ora 12 ne-am intors la hotel unde ne-am primit cheile si am urcat sus in camera pentru a face un dus. Conditiile au fost minunate, am beneficiat de absolut tot, sotia ma tot dispera sa incerc fiecare lucru la un moment dat facea misto de mine si mi-a zis ” incearca papuci baie “.  Am ajuns la concluzia ca o stea face diferenta intre hoteluri, acea stea poate insemna foarte mult, pe langa piscina, un loc de parcare pazit.

 

One thought on “Concediul la mare”

  1. Puteai alege si varianta tren cu vagon de dormit. Era cam la fel la pret sau durata, evitai oboseala, riscurile si nu aveai nevoie nici de parcare pazita:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *