Vara trecuta am fost in vizita la bunici care locuies aproape de Iasi, cam la 20 de km. Nu am fost singura ci impreuna cu sotul meu, acesta era prima data cand mergea la ei si in aceasta zona a tarii. Drumul a fost o adevarata peripetie pentru ca am mers ghidati dupa gps si la un moment data ne arata 3 drumuri. Am incercat sa vedem care e mai bun dar fara rezultat si am zis ca cel mai bine mergem pe cel din mijloc, un adevarat cosmar.

Noapte, un drum plin cu gropi care iti dadea impresia ca esti in cele mai urate filme de groaza. La un moment dat pe drum am vazut ca ssticleste ceva, dar jurai ca sunt ca  doua lanterne aprinse pe drum, ne apropiam si acele lumini tot veneau si ele spre noi me mijlocul soselei. Sotul a zis in caz ca e ceva rau dau peste ei, a inceput sa accelereze si sa se apropie, cand ne-am apropiat cele doua lumini s-au despartit una spre stanga si una spre dreapta, ajunsi in dreptul lor am rasuflat usurati si ce credeti ca era? Doua vulpi carora nu le era frica si sa se fereasca ele de masina sau sa fuga de luminile ei.

Dimineata dupa un drum ingrozitor gpsul imi arata ca mai avem 15 km, in schimb eu nu recunoasteam drumul, dar acesta la un moment dat zice virati la dreapta, ne-am oprit si ne-am uitat, in dreapta era o ulita, am zis clar nu pe aici e gresit, am mai mers a dat recalculare si dupa a zis prima la dreapta, ei bine prima la dreapta era si mai rea fata de prima varianta dar asta a fost ne-am incumetat. Ne-a bagat printr-o padure pe unde doar caruta a trecut si din cate am inteles o magistrala de gaz. Intr-un final am reusit sa ajungem.

Dupa cateva zile petrecute alaturi de bunici am aflat de la acestia ca vor sa vanda casa si terenurile si vor sa se mute cu noi la oras pentru ca ei sunt batrani si nu mai pot avea grija de o casa mare si de teren, rugamintea lor a fost sa ii ajutam sa caute o agentie imobiliara iar sotul a gasit imediat pe internet www.avaimobiliare.ro , I-am contactat si a urmat sa ne intalnim cu un aget al lor pentru a discuta termeni de vanzare, comisionul, pentru a fotografia si pentru a semna un contract.

Spre deosebire de alti am observat ca aceasta firma este una foarte populara in randul oamenilor cu ajutorul carora oamenii si-au vandut sau cumparat locuinte. Sper sa reusim sa ii ajutam pe bunici cat mai repede pentru a se muta langa noi. Vacanta a mai durat cateva zile dupa care am plecat spre casa dar de data aceasta pe alt drum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *