Obiectivul Charm Studios este acela de a creste eficienta unui job in viata unei femei, ca o alternativa pentru societatea nemultumita de bugetul si conditiile de munca oferite de alte joburi. Acest obiectiv s-a realizat cu succes prin extinderea afacerii in mai multe sedii si prin impunerea valorilor umane ca baza principala a functionarii acesteia. In momentul in care am aflat despre aceste angajari oferite de Charm Studios, interesul meu a crescut considerabil. Am gasit aici un studio de videochat Bucuresti care are ca scop imbunatatirea calitatii vietii, prin castiguri excelente, conditii de munca luxoase si rasfat permanent prin servicii de infrumusetare.

Pe piata muncii din Romania, Charm Studios este prezent cu un grup format din 4 studiouri: Manequeen, Allure, Glam si Charm Studios, cu un renume deosebit atat la nivel national, cat si la nivel international. Dintre aceste studiouri prezente, Charm Studios este creatorul de baza de pe urma carora ele s-au format, facandu-se cunoscute datorita cunostintelor vaste pe care acesta le are in domeniu. In acest studio mi-am inceput si eu cariera, dezvoltandu-ma pe plan personal si profesional.

Prin parteneriatele pe care Charm Studios le are cu companiile multinationale, mi s-a oferit sansa de a ma afirma in domeniul videochatului cu performantele mele. Aceste performante sunt realizate gratie training-ului de specialitate pe care Charm Studios il ofera fiecarui model, pentru a se asigura de castiguri cat mai mari.

Contractul legal pe care studioul mi l-a oferit a fost o sansa pentru o dezvoltare cat mai progresiva. De pe urma acestui contract, am beneficiat de un salariu bilunar, a cate 1.000-1.500 de dolari pe perioada. In total, sumele depaseau 3.000 de dolari lunar, cu posibilitatea de a castiga zeci de premii si bonusuri motivante. Castigurile in crestere s-au datorat, in primul rand, comisionului ascendent, care incepe de la 50% si atinge procentul de 70.

Un important pionier in videochatul bucurestean, Charm Studios s-a adresat tuturor femeilor din Romania, oferindu-le sansa de a avea o evolutie continua pe fiecare plan al vietii, prin jobul avantajos de model de videochat. Din punctul de vedere al unei femei, afirm ca Charm Studios m-a ajutat sa abordez un stil de viata mai sanatos pentru mintea si corpul meu, printr-un mediu de munca mult mai primitor, placut si relaxant, in care dispare toata agitatia de care am parte zi de zi in societate. Creat special pentru femei, Charm Studios se arata interesat in fata nevoilor mele, pe care ma ajuta zilnic sa mi le indeplinesc.

 

One thought on “Charm Studios-O cale usoara pentru a avea castiguri mari”

Comments are closed.