Am reusit sa o convint pe sotie sa ne comandam si noi un fotoli de masaj de pe masatto, aici am gasit cele mai bune scaune si fotolii de masaj, la unele ai chiar si reducere iar transportul este gratuit la toate produsele achizitionate de la ei.

Cum de mi-am cumparat acest scaun? Pardon, ne-am cumparat, pai conduc foarte mult, la bisrou stau pe un scaun in fata calculatorului si atunci cand ajungeam acasa eram terminat, fara pofta de viata, ma dureau toti muschi si toate oasele.

De multe ori preferam inainte sa ajung acasa sa trec prin mall pentru a merge sa platesc pentru a beneficia cateva minute de masaj oferite de unul dintre scaune care era pe galeria mallului. Doar ca aici fiind pe timp acesta se oprea din masaj exact cand iti erau masate cele mai importante grupe de muschi.

Dupa indelungi negocieri cu sotia am reusit sa o conving sa rupem din bugetul casei bani pentru un astfel de fotoliu. L-am comandat de pe masatto, am ales unul cu piele maro pentru ca se incadreaza perfect cu mobilierul din living.

Acesta a fost livrat foarte repede si am fost foarte incantat de el, m-am bucurat de el ca un copil mic. I-am gasit repede un loc, l-am montat in fata televizorul pentru a beneficia de relaxare maxima, nu doar din partea fotoliului care arata si face um masaj criminal de bine dar pentru a putea viziona filme in liniste si sa fiu masat de noaua mea achizitie.

Acum parca abia astept sa termin programul pentru a putea ajunge mai repede acasa ca sa beneficiez de masajul noului meu fotoliu, asa am scapat de drumul pe care eram nevoit sa il fac la mall pentru a primi si eu un masaj. Acum alerg catre scaunul meu care imi ofera masaj nelimitat pentru cat timp vreau eu far a fi nevoit sa mai platesc.

De cate ori vin acasa ma chinui sa o o dezlipesc pe nevasta-mea din fotoliu de care a prins drag, si cand ma gandesc ca ea nu vroia, ca ce facem noi cu el, este imperios necesar, dar putem face alt ceva cu acei bani si tot asa. Acum imi multumeste pentru ca am reusit sa o conving si ma roaga sa o mai las si pe ea inca 10 minute dupa care pot sa stau eu cat vreau in el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *