Iti place sa colectionezi sau pur si simplu esti pasionat de ele,ceasurile,si utile si cu rol de design se potrivesc oricui si sunt pentru toate gusturile.

Scurt istoric:

Atat de comun si atat de indispensabilin zilele noastre,ceasul este un instrument de măsurare a timpului si a fost inventat  inca din antichitate.

Primul ceas a fost obeliscul. Acesta este un ceas solar inventat de vechii egiptenii. Obeliscul folosea lumina soarelui si umbra pentru a putea arata in ce moment al zilei se aflau.

Ceasul de mana a fost inventat in timpul primului Razboi Mondial. Primul om care a purtat un ceas de mana a fost fizicianul francez Blaise Pascal

In zilele noastre putem gasi diferite tipuri de ceasuri, cum ar fi : ceasul solar, clepsidra, lumanarea gradata, ceasurile mecanice, ceasurile electromecanice, ceasurile electronice, ceasurile atomice, de perete, de buzunar, desteptatoare, pentru scufundatori, pentru sah, pentru piloti si chiar si ceasuri astronomice.

 Stiluri de ceas

Forma cadranului poate fi un aspect hotarator. Forma clasica este rotundul, insa exista și modele cu cadranul patrat, de inspiratie masculina, dreptunghiulare sau ovale.  Ceasurile variază de la sport-functionale la ceasuri-bijuterie. Merita mentionata si categoria ceasurilor fashion, care sunt confectionate conform tenditelor actuale si pe care le puteți gasi intr-o mare varietate de modele și culori.

Indiferent ce fel de ceas iti place nu uita că este unul dintre accesoriile cu viata, acel ceva care te reprezintă ca urmare  trebuie să il alegi intotdeauna apeland la bunul gust.

          Sfat pentru doamne:

Te-ai  hotarat sa faci o astfel de investitie? Atunci asigura-te ca ai luat in calcul toate optiunile. Un ceas  pentru dama nu este doar un simplu accesoriu. Pe langa faptul că intregeste delicat tinuta, este unul dintre acele obiecte pe care le purtam zilnic si care trebuie sa ne reflecte personalitatea si stilul de viata al fiecaruia.

Una dintre tendințele este imprumutul de elemente din garderoba masculina. Un ceas barbatesc poate arata foarte cool pe mana unei femei atâta timp cat cureaua are dimensiunea potrivita.

Atunci cand alegi un ceas, el trebuie sa se potrivească constitutiei tale si anume, cei care au incheieturile mici si delicate trebuie sa poarte ceasuri mici, iar cei cu incheieturi groase, invers. Chiar daca unora le sta bine purtand otel inoxidabil, aur alb sau platina, metalul nu se alege doar in functie de pret, ci se ia in considerare si nuanta pielii.

   Te-ai hotarat sa-ti achizitionezi un ceas dar nu stii  firma, modelul sau ce te-ar multumi pe deplin? Cu siguranta nu eu vand ceas Q&Qdar poti incerca modele  . Eu mi-am luat unul de acolo si sunt foarte multumit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *