Pana mai zilele trecute eram hotarat sa vand masina si sa cumpar alta mai mare de sapte persoane, un Renault Grand Espace 4 din 2006, nu pentru a cara ceva anume cu el ci pentru ca imi placea forma si ni se mareste familia. Am nevoie de o masina spatioasa unde sa ii pot pune caruciorul si cumparaturile cand vii din oras.

Ei bine am fost foarte dezamagit sa aflu ca este una din cele mai proaste masini, toti mecanici m-au sfatuit sa sa imi cumpar faza 3 pentru ca a avut motoare mai reusite fata de modelul care l-a inlocuit. Tot mecanici mi-au zis ca majoritatea au probleme tehnice, cu motorul, cutia de viteze, chiuloasa, pompa si multe altele.

Sfatul lor a fost sa ma orientez catre ceva de la Ford sau Seat pentru ca au motoare de la Volkswagen  in schimb acestea mie nu prea imi plac pentru ca seamana a autobuz.

One thought on “Ce masina sa imi iau?”

  1. Daca stai sa o iei asa cam toate masinile au problema lor, eu zic sa cauti o masina care are piesele cat de cat mai ieftine pentru ca nu prea sunt bani pentru a intretine masini mai scumpe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *