Traim in era tehnologiei. Cu totii indragim gadgeturile, suntem la curent cu noile aparitii, cu echipamentele de ultima generatie pe care ni le dorim. Chiar daca nu ajungem sa ne cumparam ultimele modele, ne dorim un smartphone sau o tableta. Sa vedem ce poate oferi totusi o tableta, daca despre un smartphone stie toata lumea ce ofera.

1. Flexibilitate – dupa cum am spus, poate ca ai un smartphone cu un display de 5 inchi. Cand tii in mana o tableta este insa o cu totul alta senzatie. Jocurile pe tableta sunt mult mai interesante, navigarea este imbunatatita prin dimensiunea mai mare a displayului, si astfel orice aplicatie este mai accesibila si mai flexibila.

2. Specificatii tehnice – fie ca au camere foto ultra-performante, fie ca au procesoare de ultima generatie, tabletele aflate pe piata in ziua de astazi au specificatii tehnice uimitoare pe care le vei indragi. Fara timp de raspuns indelungat, fara blocare a aplicatiilor, ofera o utilizare si o functionalitate extinsa.

3. Crestere a productivitatii – cauti un dispozitiv care sa iti permita ore de utilizare prelungite fara a i se termina bateria? La un laptop autonomia este situata – in cazuri fericite – intre 3-6 ore. O tableta utilizata la nivel mediu poate rezista din punct de vedere al bateriei pana la 10 ore.

4. Calatoresti? Nimic nu poate inlatura mai bine plictiseala decat un joc pe tableta, cititul stirilor, ascultarea de muzica sau vizionarea unui film. Posibilitatile sunt nelimitate.

Desigur trebuie sa tii cont si de aspectul financiar. Desi mai ieftine decat un laptop – de obicei – exista si tablete de ultima generatie ce iti pot face o gaura in buget. Cu putina cercetare online vei gasi tableta potrivita, cu display-ul suficient de mare pentru cerintele tale, cu specificatiile tehnice dorite si care sa se incadreze in bugetul pe care il poti aloca. O solutie portabila, utila atat in scop personal cat si profesional, tableta este un gadget la foarte mare cautare in zilele noastre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *