Daca ai sta sa analizezi cuvant cu cuvant si pas cu pas ceea ce faci de-a lungul unei zile ai ajunge la concluzia ca gresesti in fiecare moment. Asadar, tinand cont de asta iata si care sunt cele mai comune greseli pe care le comitem in fiecare zi:

  1. Nu mergi la baie la timp. Este una din cele mai comune greseli. Asta duce la infectii in tractul urinar si nu numai. Mai ales in programul de munca ai tendinta sa faci asta. Nu ai dori sa ai probleme cu ceea ce tine de flexibilitatea muschilor din zona, nu-i asa?
  2. Munca in dezordine este de asemenea o problema. Se spune ca acest lucru tine de anumite cazuri in mod special si anume de cei creativi care tind sa se manifeste astfel. Se pare ca acest lucru te face si sa mananci haotic, dezordonat, ceea ce face ca starea de sanatate sa iti fie afectata prin alegerile pe care le faci.
  3. Intri non stop pe conturile de socializare. O greseala frecventa tine si de conturile de acest gen. Nici nu sunt prea multe stiri noi si preferi sa tot intri. Acest lucru te distrage de la ceea ce ai de facut, iti scade nivelul de concentrare, ceea ce per total iti pierde efectiv din timpul de peste zi. Crezi ca merita? Daca mai pui la socoteala si ceea ce tine de eventuale dependente atunci lucrurile nu sunt bune deloc.
  4. Mananci la birou? Totul se petrece pe fuga in ultimul timp si asta caracterizeaza, din pacate, o mare categorie de persoane. Arzi mai greu caloriile si asta inseamna cel mai usor caz asa ca prefera sa iti acorzi pauza necesara din acest punct de vedere.

Ai cam facut greseli inca de la inceput de zi, nu-i asa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *