Socrul meu este un mare impatimit al fotbalului, ma dispera zilnic cu intrebarile, pe cine sa parieze ? Eu fiind afon in ale fotbalului, ne stiind nimic despre echipe, care, cum, unde joaca si de fiecare data cand am chef ii zic castiga ala sau bate x .

De ceva timp in schimb am inceput sa ma documentez si sa citesc pe net diverse stiri despre fotbal stiri euro, pentru a vedea daca face sau nu ceva bun in biletele acelea pentru ca am ajuns la concluzia ca o parte din bugetul familiei se pierde acolo, iar daca nu il ajut cumva sa faca bilete castigatoare e nasol, macar asa mai recupereaza din bani pe care ii pierde. O singura data am bagat si eu un bilet si m-am incapatanat sa pun pe acel bilet un meci de tenis, juca Horia Tecau cu inca unul si am zis romanul nu o sa castige. Ei mare prostie am facut, am ratat 2500 de lei pentru ca romanul a castigat.

Acela a fost primul si ultimul bilet bagat, m-am invatat minte si mi-am dat seama ca daca voi ccontinua o sa imi intre in sange ca un virus si cu greu voi renunta la ele. Asa ca il ajut pe socrul meu si ii spun eu cred ca o sa castige x sau ca o sa ia bataie y nu ma intarata si nu imi face pofta sa ma asez la birou ca sa imi fac bilete.

Am prieteni care sunt disperati, baga zilnic cateva zeci de bilete, iar castigul este clar mai mic fata de cat a investit. Pana la urma si cu aceste pariuri este o loterie, e vorba de noroc. Cunosc o persoana care a castigat 30.000 de euro pentru ca a bagat de 30 de lei acelasi bilet dar cu suma de 2 lei pe el. Logic ca toate au fost castigatoare, si ca sa vedeti ca spun ca ai nevoie si de noroc, dupa ce si-a incasat bani si-a incercat norocul si la ruleta in cazinou de unde a mai plecat cu inca 10.000 de euro.

Asta da noroc, va ziceam ca ma informez pentru socrul meu, sincer abia astept sa vina euro 2016 pentru a vedea ce va face echipa nationala de fotbal a Romaniei. Pacat ca am ajuns asa, imi e dor ca fotbalisti din ziua de azi sa se impilce mai mult, dar ei daca nu sunt platiti coresounzator se gandesc ca nu au pentru ce sa riste sa se accidenteze pentru ca dupa vor avea de pierdut bani de la echipa de club.

Asta este fotbalul romanesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *