Va povesteam ca acum cativa ani am lucrat la Metro si ca am facut foarte multe boacane. Cei drept inca plang dupa acel loc de munca chiar daca acum nu cred ca mi-ar place totusi sa lucrez cu materiale de constructii si sa trag de toti saci .

Cei de la metro aveau de vanzare pe langa piscine (una dintre ele era sa o fac praf cu motostivuitorul pentru ca nu am fost atent si i-am smuls un cablu de ancorare iar aceasta s-a inclinat ) si casute din lemn . Acum dupa cativa ani am vrut sa imi construiesc la tara o casuta din lemn si aducandu-mi aminte de cat de proaste erau cele de la metro am zis sa caut pe internet o firma specializata si capabila sa faca o casuta din lemn care sa reziste  la toate relele naturii si sa indeplineasca cerintele mele. Astfel am inceput cercetarile si cautarile pe google si i-am descoperit pe cei de la case din lemn, nu am stat mult pe ganduri si i-am sunat, le am spus ce planuri am si ce imni doresc iar acestia au venit cu un proiect de care am fost incantat. Dupa au urmat aprobarile de la institutiile abilitate care s-au miscat super greu ca de traim in Romania si daca nu ne freaca de 3-4 ori pe o usa si daca nu lasi nimic nu prea ai sanse sa rezolvi ceva. Dupa o luna de alergatura pentru obtinerea si aprobarea proiectului echipa de cosntructii a putut in sfarsit sa se apuce de treaba.

Constructia nu a durat mult , in maxim 2 saptamani a fost gata la cheie . Mai mult mi s-a parut ca a durat amenajatul acestei casute pentru ca deja se transformase intro adevarata casa nici decum o cabanuta cum aveam in cap la inceput.

Acum cand ma vad cu ea termina sunt multumit pe deplin si sincer merit o odihna .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *