Aseara pe potop a trebui sa merg cu sotia la Carrefour ca sa isi cumpere ingrediente pentru caramele, este insarcinata in luna a 4 a si cam tot ce vede la TV i se lasa .

Acum 2 saptamani a vazut un tort cu piscoturi, sarlota si deasupra fructe cu gel, sunteti constienti ca l-a facut, cei drept a iesit foarte bun si arata foarte bine . A pus piscoturile intr-o forma rotunda, in picioare ca sa formeze peretele tortului, sincer sa va zic nu imi mai aduc aminte daca jos a mai fost blat sau nu , tin minte in schimb ca a facut sarlota si ca in compozitie a pus fructe . Deasupra a fost ornat cu mixt de fructe si un gel rosu.

Saptamana trecuta a vazut bezele si s-a gandit ca ar manca bezele, am mers iar la cumparaturi de unde a cumparat ce avea nevoie , ne-am intors acasa si s-a apucat de treaba, a facut dezastru in bucatarie de zici ca au venit rusi dupa ucraineieni prin Romania. prima tava a arso pentru ca avea focul prea tare , la urmatoarea a lasat usa la cuptor intre deschisa si au iesit OK, dulci, bine facute , crocante .

Ei bine cum ziceam aseara i-a venit pofta de caramele dar nu din acelea cumparate cu care ieseam mai ieftin si ca timp tortura primita de mine se termina mai repede . Dar de ce daca astea sunt mai “sanatoase” . A masurat toata seara la ingrediente, le-a amestecat cum spunea la reteta , a robotit cateva ore pe acolo si intr-un final caramelel cu pedale au fost gata .

Aratau foarte bine si au fost si gustoase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *