Pentru marea majoritate a femeilor sanii reprezinta esenta feminitatii. Cu siguranta ca orice femeie si-ar dori s-a aiba un corp perfect in care sanii s-a iasa in evidenta datorita perfectiunii lor. Insa ce reprezinta perfectiunea atunci cand vorbim despre sani? Desigur ca nu putem s-a emitem o definitie universal salabila atunci cand ne referim la sani perfecti. De ce nu putem s-a facem acest lucru? Deoarece pana in momentul de fata nu exista o definitie universal valabila a conceptului perfectiune, motiv pentru care perfectiunea este diferita pentru fiecare persoana in parte. Insa chiar daca nu putem s-a spunem cu siguranta ce inseamna sani perfecti cu siguranta ca orice femeie isi doreste s-a aiba sanii voluminosi. Insa in momentul in care volumul sanilor depaseste anumite limite pot aparea probleme pentru respectiva persoana.

Migrenele, durerile de gat, durerile de coloana, incapacitatea de a practica diverse sporturi sunt doar cateva din problemele cu care se confrunta o persoana care are sanii mult prea voluminosi. Aceste probleme sunt semnalul de alarma care va atentioneaza ca trebuie s-a consultati un specialist pentru a putea rezolva aceste probleme. Astfel, dupa efectuarea unui control la medicul specialist se poate ajunge in functie de caz la operatia de micsorare a sanilor. Ce presupune aceasta operatie? Mamoplastia de reductie caci asa se numeste aceasta operatie presupune reducerea si ridicarea sanului hipertrofic cazut, pentru a oferi un aspect natural si estetic sanilor.

Inainte de a se efectua operatia de reducere a sanilor pacienta trebuie s-a urmeze o dieta alimentara foarte stricta pentru a scadea in greutate. Aceasta dieta alimentara foarte stricta este necesara pentru ca pacienta s-a poata elimina in mod natural o parte din tesutul adipos.

In momentul in care se alege tehnica chirurgicala prin care se va reduce volumul sanilor trebuie avut in vedere urmatoarele aspecte foarte importante:

  • Tiparul de incizie/excizie

  • Locatia si lungimea inciziei

  • Modelarea tesutului

  • Rezerve vasculare si nervoase

In incheiere doresc s-a recomand femeilor care au nevoie de o asemenea interventie chirurgicala plastica clinica doctor Renert Gad, unul din cei mai buni specialisti din acest domeniu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *