Ieri a fost ziua de nastere a nasei copilului meu. Nu puteam merge cu un cadou obisnuit sau cu unul ieftin. Am tot cautat cu sotia ce cadou sa ii luam dar nu prea aveam ideei pana cand intr-o zi cand ne uitam pe facebookul ei si am observat ca facea reclama la un palton care ii placea ai. Ne-am interesat de unde era si l-am comandat de pe www.lanys.ro/shop, cu marimea nu a fot o problema, o stiam pentru ca este la fel ca si sotia.

Paltonul comandat a ajuns la timp pentru a fi ambalat corespunzator pentru cadou, nu aveam cum sa mergem cu el asa pe brate. Seara am mers la petrecere, ea chiar nu se astepta sa primeasca acel palton, cred ca se gandea la cu totul alt lucru sau obiect. A fost foarte incantata si ii venea perfec, fara probleme, nu mai era nevoie sa fie modificat sau scurtat.

Ma bucur ca pe internet exista lucruri bune si de calitate, sunt ele si contrafacute sau chinezarii dar nu ai cum sa iti cumperi asa ceva de pe site-ul producatorului. Sotia a salvat deja linkul cu gandul sa isi comande si ea ceva cand o sa prinda cardul meu de salariu. Asa sunt majoritatea femeilor, viseaza doar mall si shoping, uita ca mai sunt si altele de facut pe lumea asta cu bani. Ii voi explica eu ca acasa mai avem un copil mic de crescut, al carui lapte praf costa 300 de ron pe luna plus scutece plus servetele umede, cu totul ajungand la 500 de lei pe luna. Pe langa cel mic mai sunt si restul cheltuielilor pentru casa. Nu zic sa nu isi cumpere si ea o haina, doar ca nu trebuie sa exagereze, sa isi faca abonament.

Toate acestea i le voi explica acasa, nu are rost sa stricam petrecerea cuiva, sunt convis ca o sa coboare cu picioarele pe planeta asta care se cheama pamant si o sa inteleaga. Cat tine de cadou sincer am scapat foarte bine, ieftin fara prea mari batai de cap cu alergatul prin oras dupa cadou, fara sa iti pati capul cu toti nebunii din trafic, fara goana dupa un loc de parcare. Ma bucur enorm ca internetul a evoluat atat de mult, ca acum putem face cumparaturi fie ele si mancaruri iar acestea vin la usa noastra prin curier in functie de adresa, fie in aziua respectiva fie cel mai tarziu in ziua urmatoare

Leave a Reply

Your email address will not be published.