Saptamana care vine este ziua sotiei mele si m-am gandit sa ii fac cadou un voucher de cumparaturi  , sper ca ea sa se bucure de cadoul facut si sa isi comande tot ce doreste si are nevoie pentru ea pentru ca imi tot spunea ca isi doreste ulei de corp sau lac de unghii , machiajuri cu minerala sau cosmetice naturale pentru inghrijirea corpului. Pe langa aceasta supriza vreau sa iesim si la iarba verde , dupa frigul pe care l-am indurat o iarna intreaga o iesire la iarba verde e bine meritata si cred ca este si locul minunat unde sa sarbatorim.

Zona unde vom merge este pe marginea Dunarii la 35 de km distanta de oras, aici este o padure de salcami cu multa verdeata la marginea apei, departe de lume si de aglomeratia din oras, un loc unde nu ai semnal la telefonul mobil, un loc atat de linistit incat nu iti mai vine sa pleci , care te face sa uiti de toate problemele lasate in urma si pentru care trebuie sa gandesti.

Aerul curat ,caldura de la soare, mirosul de verdeata proaspata  se imbina cu luciul apei care te atrag si nu-ti mai dau drumul pana la apus…E frumos si noaptea de ramas si sa urmaresti cum se oglindeste cerul pe luciul apei doar ca trebuie sa iti iei la tine o crema cu care sa te dai impotriva tantarilor care dupa lasarea intunericului te invadeaza.

Vom  incinge si un gratar la marginea apei pentru ca nu se compara cu cel de acasa….si pofta de mancare e alta…De preparat carnea si pus pe gratar eu ma ocup intotdeauna….imi place sa ma “coc” o data cu ea si cand simt ca nu mai pot intru in apa rece a Dunari sa ma racoresc in timp ce sotia sta  asezata pe iarba si simte adierea usoara a vantului pe fata ei … Lucrurile acestea marunte ma fac si pe mine fericit, dar cea mai importanta persoana este sotia mea, ea trebuie sa se simta minunat, ea trebuie sa fie in centrul atentie nu doar acum ca este ziua ei, ea mereu trebuie sa fie in centrul atentiei mele :d.

Cu noi vom lua si cativa membri importanti am familiei cu care sa sarbatorim dar nu foarte multi pentru a nu transforma aceasta iesire frumoasa si linistita intr-un adevarat chef nesimtit cum fac alti care ajug pe acolo , deshid usile la masina si dau drumul la muzica sa urle.

O sa fie o petrecere pe cinste, nu mai vorbim de cadoul oferit de mine, o sa isi cumpere cate produse cosmetice doreste .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *