Dupa o noapte furtunoasa cu tunete si fulgere te astepti ca in dimineata urmatoare sa fie asa frumos afara?…cu siguranta nu.

Ei bine am plecat aseara in jur de 11:00 chititi sa prindem tot pestele din Dunare.Trece o ora trec doua, peste ioc.Nu dureaza mult ca vin si ploile.De acum alta solutie nu aveam decat sa strangem  tot si sa ne baricadam prin masini.Pana dimineata a plouat continuu, nici gand sa poti sa scoti capul ,ce sa mai zic de schimbat momitoare, scos si aruncat betele din apa.Asa au ramas pana azi. Ei si cum s-a oprit ploaia si s-au descretat norii si noi inapoi pe baricade.Asta se intampla undeva in jur de 8:00 -8:30 . Mi-am parasit culcusul,mi-am dezmortit oasele si m-am apucat de treaba.Atat de bine e sa iti incepi ziua tot pe balta la aer curat cu cafeluta in mana stanga si cu tigarea in mana dreapta…Si priveliste frumoasa si tot ce vrei.

Dupa o noapte atat de ploiasa si pestele are mai multa pofta de mancare incat ca nu se uita ce baga in gura si nimere fix in acele noastre.Uite asa prindeam noi peste dupa peste si inca mai prindem si acum.Am luat o pauza de masa si ne punem iar pe treaba.

Initial am plecat sa pescuim noaptea si ne-a prins dimineata tot pe balta.Stiti vorba aceea „socoteala de acasa nu e tot una cu cea din targ”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *