De acum înainte poți să îți stabilești mai ușor prioritățile! Programările la salon pot fi efectuate online, în timp ce faci alte activități. Nu mai este necesar să suni sau să te deplasezi la recepție pentru a găsi un loc disponibil, ci doar să intri pe site sau să descarci aplicația Stailer. Bucură-te de confort și programează-te la salon online!

Este foarte simplu să obții acum rezervarea locului la un salon de înfrumusețare. Tot ce trebuie să faci este să intri pe site-ul stailer.ro, să selectezi serviciul de care ai nevoie, locația, genul tău, ora și data la care dorești programarea. După ce ai selectat aceste criterii îți vor fi afișate toate rezultatele ce conțin saloane din zona ta. Mai apoi nu îți mai rămâne de făcut decât programarea. Atât este de simplu să te bucuri de relaxare în cadrul unui salon!

Modalitățile prin care te poți programa sunt atât platforma stailer.ro, cât și noua aplicatie Stailer. Aceasta se poate descărca gratuit de pe Google Play, App Store și App Gallery. După ce o vei descărca, va fi necesar să îți creezi un cont pentru mai multe facilități. În acest caz sunt incluse reprogramările, reminderele pentru acestea, harta interactivă și nu numai. 

Platformă și aplicație ușor de folosit de către toți utilizatorii

Stailer urmărește efectuarea programărilor de către orice client. Indiferent de vărstă, aplicația și platforma sunt foarte ușor de folosit. Acestea au o interfață lizibilă, ce permite citirea detaliilor într-un mod facil. 

Pe site și pe aplicație poți vizualiza următoarele detalii despre un salon:

  • Ce servicii oferă.
  • Care este prețul serviciului solicitat.
  • Care este durata serviciului solicitat.
  • Care este programul general al salonului.
  • Cum poți ajunge la el.
  • Ce părere au alți clienți despre un serviciu sau despre salonul în sine.
  • Fotografii din interior.
  • Fotografii cu lucrările stiliștilor.

În acest fel, este mult mai simplu să alegi un salon sau un hairstylist la care să te programezi. Vei ști înainte care este prețul pe care îl vei plăti, fără să ai probleme cu taxarea în plus sau chiar cu nejustificarea prețului. Orice persoană se poate programa online prin noua aplicație Stailer, cât și pe platformă. Mai multe informatii aici despre modul de utilizare al acestora. 

Dedică-ți timpul celor dragi sau ție și uită de minutele în șir în apel telefonic cu recepția salonului! Această platformă îți oferă posibilitatea de a afla totul despre un salon sau un hairstylist, inclusiv părerile altor clienți. După ce ai finalizat programarea și te-ai prezentat, poți și tu să oferi o recenzie. Recenziile sunt verificate, așadar poți fi sigur de o experiență reală. 

Site-ul stailer.ro și aplicația pot fi folosite de către femei, dar și de bărbați. Vă puteți programa împreună la un salon ce oferă servicii pentru ambele zone sau chiar unul pe celălalt. Poți efectua o programare unei alte persoane prin specificarea numărului său de telefon. Aceasta va primi mesaje text cu detalii despre programare. Profesioniștii în materie de hair & beauty sunt gata să te primească la unele dintre cele mai bune saloane!

Contact: support@stailer.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *