Designul interior este un domeniu aparte al decoratiunilor – in acesta intra o varietate de aspecte, materiale si accesorii. O categorie aparte este cea dedicata balustradelor – sa aflam in continuare mai multe informatii utile despre aceste produse, raportandandu-ne in special la sisteme Q-railing Gmbh, distribuite in Romania prin Railing Design. Vezi aici sisteme de balustrade sticla, in catalogul 2014-2015!

fixare-punctuala-124

profile-si-componente-mana-curenta-733

Cu sloganul “Easy Glass System – Unde transparenta intalneste design-ul si siguranta”, Q-railing  prezinta noul catalog de balustrade de sticla. Dedicati inovatiei, producatorii germani pun pret pe cercetare si dezvoltare. Astfel reusesc sa garanteze ca produsele din acest segment reusesc sa imbine atat functionalitatea cat si siguranta. Dupa cum arata si imaginile de pe site, paginile din catalog, sistemul acesta iti aduce gradul potrivit de transparenta (atat pentru interior dar si pentru exterior). Acest sistem te va surprinde in egala masura, prin metodele sale extrem de usoare, de instalare. Pentru ca pana la urma, acesta e unul din rolurile tehnologiei – de a simplifica existenta noastra, ca oameni!

Sa prezentam cateva dintre produsele acestei serii de balustrade de sticla:

– Q-glass – disponibila in 30 de marimi standard, aceasta sticla vine polizata de jur imprejur, cu colturi radiante. Este o sticla sigura, laminata, de 16,76 mm. Are doua straturi distincte de protectie si e disponibila pentru comanda (existand deja pe stoc).

– Profile si componente mana curenta – acestea vin in finisari 2D sau 3D, intr-o varietate de materiale si forme. Clientii pot sa aleaga dintre variante rotunjite, ovale, patrate, din otel inoxidabil, stejar sau fag. Alte beneficii speciale: pentru montura nu e nevoie de sudura; accesoriile disponibile includ conectori si capete; sunt usor de instalat pe sticla

– Elemente de montare Easy Glass Slim, recomandate utilizarii rezidentiale si comerciale (usoare), sunt potrivite scarilor sau balustradelor. Realizate din aluminiu, se bucura de un sistem integrat de preluare a apei. Au un finisaj aparte, din otel inoxidabil  sau placare cu metal. Sunt o solutie economica, potrivita sistemelor minimaliste de balustrade de sticla.

Pentru a vedea restul componentelor, a observa modul in care acestea formeaza sistemele, puteti accesa cataloagele online prezente in segmentul debalustrade sticla, la Railing Design. Investeste in siguranta si designul spatiilor tale interioare !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *