Viata ne ofera momente de bucurie si tristete in acelasi timp. Momente in care suntem singuri si altele in care suntem inconjurati de toti cei dragi in clipele cele mai importante. Depinde doar de noi cum le construim si cat de bine reusim sa le imortalizam.

Fotografia a aparut inca din cele mai vechi timpuri , de pe vremea lui Aristotel .Inca de atunci se stia ca realitatea poate fi capturata intr-o cutie. Prin ingaurira cutiei se obtinea astfel o imagine reala si inversa pe fundul acesteia. S=a descoperit apoi de catre alchimisti ca lumina innegreste cloura de argint, iar ultimul pas pentru ca aceasta sa fie finalizata a fost descoperirea lui John Herschel despre proprietatile hiposulfitului de sodiu si anume fixarea fotografiei.

Incet incet am evoluat , am cunoscut fotografia color apoi pe cea digitala si indiferent de forma ei este singura care tine timpul in loc.

Un foarte bun prieten si coleg si-a ales ca meserie de viitor arta fotografica, motiv pentru care l-am chemat si la cununia noastra. Omul lucreaza in echipa www.jadoris.com . El ne-a facut un shooting profesional , fiind din partea locului , a stiut exact unde sa mergem sa realizam fotografiile , in cele mai frumoase locuri de el alese.

Ideile lui au contribuit la realizarea celor mai frumoase poze , cadrele pe care si le-a ales au fost de-a dreptul uimitoare, si a stiut sa puna in evidenta absolut orice momemnt, incepand cu plecarea de acasa, starea civila si pana la petrecerea de seara.

Pozele le-am facut in mai multe locatii si anume : in Parcul Rozelor, pe vapor, pe malul Dunarii si la Piciorul Podului lui Traian din Drobeta Turnu Severin construit de Apolodor din Damasc in anul 103 dar si la Cetatea medievala.

Aparatura pe care a folosit-o era una profi. Pe langa talentul pe care il are si ideile lui de a ne aseza in poza, conteaza foarte mult sa ai si cu ce sa muncesti.

A stiut sa surprinda cele mai intersante momente de cand am intrat in casa casatoriilor unde am semnat actele, am spus “DA” si servit un pahar de sampanie in cinstea noastra pana seara tarziu cand a plecat si ultimul invitat.

Atmosfera a fost una de vis in ciuda caldurii de afara.

Pe viitor cand vom face botezul copilului si cununia religioasa voi apela la aceeasi echipa de fotografi pentru ca mi-a placut mult sa colaborez cu ei . Mi-a placut mult felul in care a iesit primul album si exact la fel le vreau si pe urmatoarele.

Ce poate fi mai frumos decat sa surprinzi cele mai importante momente din viata ta in cele mai frumoase carde si lumini. Imi doresc sa-i fac copilului meu o sedinta foto  alturi de mine si de mama lui , defapt este vorba de un album de familie de care sa se bucure peste ani si ani.

Si-acum sa recunoastem, tuturor ne place la poze , fie ca necesita retusuri sau nu, ne place cand iesim bine in poza iar daca mai este si una profesionalasa este si mai bine.

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *