facultate

Cati dintre voi nu au trecut prin asa ceva , sa fie chemati in armata si singura lor scapare era facultatea . eu am fost unul dintre cei in cauza. Acum cam regret ca nu m-am dus in armata, dupa alegeam sa raman in cadrul armate si poate acum nu mai eram aici sa va povestesc dar asta este  am ales alt curs al istoriei mele si am mers la facultate.

Aici prapad, primul an l-am facut mai mult prin camin si mai putin pe la facultate. Iar atunci cand ajungeam pe la un cologviu sau un examen toata lumea cerea bani . Ba ca profesorul cutare are nevoie de bani pentru a cumpara colaci de sarma cu nu stiu ce grosime pentru constructia casei, altum vroia bani pentru cine stie ce.

Halal facultate, sa nu mai vorbim de viata din camin, norocul meu ca am nimerit colegi de camera linistiti si cu care m-am inteles.  Restul erau planta, nu aveau pic de neuroni, ce am vazut Regie nu am vazut nicaieri in lume. Aici am vazut frigiderul zburand pe geam, nu mai vorbim de monitoarea, astea erau la ordinea zilei, vara nu aveai curaj sa mergi petrotuar pe partea cu caminele , daca umva insistai aveai nevoie sigur de o casca de protectie si de umbrela. Tot aici am vazut idioti care faceau gratar pe casa scarii, pe culoarul pe care mergeai ca sa ajungi la camera unde locuiai .