Cu toti stim ca cea mai buna temelie a sanatatii este apa, corpul nostru din cate stiu este compus din 70% apa , cand ne nastem corpeste alcatuit din 75% apa, daca e sa ne gandim din punct de vedere al compozitiei chinice  bebelusul este un saculet alcatuit din milioane de atomi, cei mai intalniti fiind de hidrogen si oxigen, pe perioada cat bebelusul sta in burtica mamai devine mai “apos”.

O apa foarte importanta pentru organismul uman este apa alcalina, aceasta este una dintre cele mai pure, ea este benefica organismului, are proprietati antioxidante ceea ce inseamna ca neutralizeaza acele bacterii sau mai bine zis radicali care conduc de cele mai multe ori la aparitia cancerului, sa nu credeti ca daca aveti cancer si va apucati sa beti acuma sute de litri de apa alcalina scapati de cancer, nu, apa alcalina stopeaza sau incetineste dezvoltarea celulelor canceroase, daca ele sunt deja formate cred ca singura solutie este docutorul.

Pe langa stoparea celuleor canceroase, apa alcalina mai este benefica la detoxifierea organismului , adica elimina toxinele acumulate in organism dupa ce am tinut un tratament, rezidurile acide sunt cele mai periculase pentru sanatate, ele pot fi eliminate dupa o astfel de cura de detoxifiere cu apa alcalina ea ajutand foarte mult la hidratarea corpului uman , adica al organelor, daca consumama apa alcalina, ajutam la echilibrarea ph-ului, care devine acid dupa ce mancam alimente sau din cauza stresului

Multi isi prepara apa alcalina acasa folosind apa de la robinet sau apa imbuteliata, pun intr-un vas de sticla apa, apoi o lingurita de bicarbonat de sodiu si se amesteca bine. Dupa trebuie cumparat teste pentru masurarea ph uslui care trebuie sa fie intr 8,5 si 9 % dar eu cred ca cel mai bine va puteti cumpara aceasta apa de la firme de distributie apa alcalina . Nu are rost sa faceti experimente acasa, cine stie daca reusiti sau nu, alergati  sa cumparati acele teste.

Am mai auzit povesti cum ca alti ar obtine apa alcalina cu lamaie, cu toti stim ca lamaia este singurul aliment anionic din lume, atunci cand consumati limonada, organismul reactioneaza la proprietatile lamaiei transformand apa in apa alcalinizata, pe masura ce organismul o digera. Bun va ziceam ca alti fac apa alcalina cu lamaie, pun apa intr-o carafa, si taie o lamaie in 8 parti si le lasa in apa fara sa le stoarca si le lasa asa o zi la temperatura camerei. Nici acest lucru mie nu mi se pare prea ok, daca vrei apa alcalina mai bine iti cumperi iar daca vrei sa consumi apa cu lamaie, pui in pahar o felie de lamaie si totul o sa fie mult mai ok, nu vad rostul experimentelor .

Ne putem procura apa alcalina de la distribuitor, putem comanda un dozator pentru apa si o putem consuma calda sau rece in functie de preferinte si de nevoii. Puteti chiar incheia un contract de distributie cu aceste firme, sau mai bine zis un abonament pentru un anumit numar de bidoane care sa va fie livrate saptamanal sau lunar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *