AMR 40 (Au mai ramas) de zile de prohibitie care vor trece foarte greu, toti pescari stiu asta , anul trecut la ora 12 noaptea cand s-a dat drumul era plin pe marginea Dunarii si asteptau cu undita in mana sa bata ceasul ora 00:00 ca sa poata arunca la peste. Anul acesta presimt ca se va intampla acelasi lucru, la trecerea dintre luni parca si vad ca nu ai loc pe marginea Dunarii ca sa poti arunca macar o undita .

prohibitie

Anul asta nu stiu cum a stat treaba cu scrumbia, daca a fost sau nu voie ce-i drept eu nu am mai mers dupa teapa de anul trecut unde nu am vazut gram de scrumbie si mai era sa imi ia Dunarea si masina , dar asta v-am povestit cu ceva timp in urma .

Zilele acestea am scos si eu unditele de la naftalina si mi le-am pregatit , am uns mulinetele, am facut legaturile la nailon si la ace cum isi face tot pescarul ca doar nu ma voi duce pe marginea apei si acolo sa ma apuc de treaba in loc sa stau sa dau la peste . Cel mai rau ma enerveaza sotia cand o apuca ca vrea si ea sa dea si face prapad, ba incurca nailonul, ba pierde pluta , ba rupe toata linia in apa si in cel mai rau caz ma lasa fara un bat pentru ca reuseste sa il rupa .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *