Salut, s-a intors lumea cu fundul in sus, s-au sucit planetele si s-au schimbat oamenii, ceva nu este in regula.

Sa va povestesc despre amicvul meu care detine blogsimples ca despre el este vorba.

De 2 sau 3 saptamani sincer nici nu mai stiu exact, de cand si-a facut permis de pescuit omul a luato razna cu pescuitul. La inceput am zis ca face asa din curiozitate si ca de asta imi zice sa mergem zilnic.

Sa va povestesc , dupa obtinerea permisului de pescuit al lui pentru ca eu detin permis de cativa ani, doar merg sa il vizez anual, am zis sa mergem la un magazin de pescuit pentru a-si achizitiona tot ce are nevoie pentru inceput, aici ma refer doar la un bat pentru pluta pentru ca stiti ca la noi pescari este imposibil sa avem tot ce ne trebuie, sigur mai trebuie ceva sau mai apare ceva prin magazine si e musai sa il cumperi ca sigur trage pestele daca ii spui ca il prinzi cu un bat generatie 2014 .

Asa.. dupa ce si-a luat un bat, cateva plute, o mulineta, nailon si ace am mers sa ii montez batul. Afara batea un vant de abia te tineai pe picioare iar Dunarea inregistra cel mai mare debit de apa din istorie iar nebun facea ca trenul sa mergem sa pescuim…. si ma tot intrebam unde, in ce  acvariu. Ei bine dupa ce am terminat de montat batul am zis sa ii fac pe plac si sa cautam un loc de pescuit, dai si mergi in amonte pe Dunare pentru ca in aval era totul inundat si am zis sa trecem de PF I si sa cautam un loc, ca poate e apa mai linistita.Si mergand noi cu masina la un moment dat am ajuns la Bahna, unde am vazut ca era singurul loc unde era apa, pentru ca restul golfuletelor erau secate pentru ca lacul de acumulare era in scadere din cauza viiturilor care erau asteptate. Am incercat pe malul drept dar nu aveai cum sa ajungi la apa din cauza vileleor construite pe marginea apei, asa ca am zis sa incercam si pe maul stang pana am gasit un loc si cred ca era si sigurul pentru ca mai erau cam 10 pescari acolo, cred ca tot disperati ca amicul meu. In ziua aceia cred ca am stat 4 sau 5 ore cu batul in balta, a prins si el cativa pestisori si uite asa a trecut ziua.

In ziua urmatoare a zis sa mergem iar ca doar era vineri si aveam liber si  ca e si el mai experimentat si ca o sa prinda mult mai mult.

Am fost  iar el de data asta chiar nu a prea prins , cand ne intorceam spre casa mi-a zis te sun la 4:30 ca sa mergem de dimineata pentru ca sigur atunci trage. Am zis ok, am plecat la 4 dimineata de acasa si am stat pana seara la ora 7 cand eu am hotarat sa plec pentru ca peste nu prea era, 2 pesti am prins eu iar el 3 , pe toata ziua, cum ziceam eu am plecat seara la ora 7 iar el a mai ramas pana la ora 1 noaptea si nu a mai prins nimic.

De atunci am jurat ca eu cu el la peste nu mai merg, in schimb omul e disperat, merge zilnic, a uitat ca mai are si altele responsabilitati, ca mai are prieteni. Cand il suni el este cu batul in mana, si acum la ora la care eu scriu articolul cred ca el este pe marginea apei .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *