Il vei indragi la prima vedere datorita designului sau modern seamana putin cu iPhone 5 , rafinat si ultra-slim. X1 Soul are o grosime de numai 7,9 mm, iar carcasa cu design unibody ii ofera un plus de suplete si eleganta. Greutatea de numai 129,4 grame il face usor de manevrat si transportat.

Nu aș fi crezut vreodată că o sa văd un telefon unibody, cu ecran FullHD IPS și pe deasupra și cu un procesor quad-core care să aibă o siglă românească, aveam astepatrile astea de la alte branduri cu renume.

Allview X1 Soul este un telefon de top la un pret accesibil cu un ecran FullHD IPS 1920×1080, o memorie de 2 GB, procesor  Quad Core de 1,5 Ghz , memoria flash de 32 GB iti ofera spatiul necesar de stocare .

Vei fi surprins sa afli ca Allview X1 Soul dispune  de camera performanta de 13 MP si de functiile suprinzatoare pe care ti le pune la dispozitie. Partea frontala a telefonului dispune de o camera secundara de 5 MP .

In pachet smartphone-ul vine cu un suport cu ventuza, cu ajutorul caruia il poti fixa pe orice suprafata si astfel vei putea urmari comod un film, sa stai pe internet sau vei vorbi cu prietenii prin video call.

One thought on “Allview X1 Soul”

  1. Este un telefon interesant, mai ales ca are configuratii destul de mari, dar nu stiu ce sa zic, mi se pare un telefon de duzina, in sensul ca prea multe inbunatatiri deodata pentru un telefon prospat lansat, celalalte marci au ani de zile pe piata si nu au asemenea configurati

Leave a Reply

Your email address will not be published.