Se spune ca un medic dentist trebuie sa fie cel care pune mare aspect pe pacient, pe sanatatea dentara a acestuia precum si pe dezvoltarea clinicii in care acesta lucreaza. Din acest motiv, alegerea unui medic stomatolog trebuie sa se realizeze din mai multe punct de vedere.

Locatia cabinetului

Ideal ar fi sa luam in considerare acest prim aspect, astfel incat sa nu pierdem mult timp pana la medicul stomatolog si inapoi, timp care ar putea fi fructificat in alte modalitati. Din acest considerent este ideal sa ne gasim un medic dentist cat mai aproape de zona in care locuim, indicat ar fi la 5-10 minute distanta de noi.

Referintele cabinetului si ale medicului

Reputatia unui intreg cabinet poate fi pusa in evidenta de abilitatile pe care medicii dentisti le au, astfel incat este bine sa obtinem cat mai multe informatii de la clientii acestuia, precum si de la prieteni, familie, sau vecini. In acest mod este bine sa luam in considerare aspectele pozitive si negative pe care le auzim.

Programare pentru o consultatie

Indicat ar fi, dupa ce am analizat reputatia si locatia, sa mergem pentru o vizita, si sa cerem o programare la medicul stomatolog despre care am auzit cele mai bune lucruri pozitive. Este bine sa ne uitam daca, cabinetul respecta regulile de igiena, daca este amplasat si amenajat intr-un ton vesel si optimistic, precum si daca acesta detine un loc de sterilizare al echipamentelor. Probabil siguranta noastra si a altor pacienti se reflecta in modul in care partea igienica este respectata de la halate, papuci, si pana la instrumente sterilizate si echipamente de protectie.

Tarifele prestate

Daca tot am inceput o cercetare de piata, indicat ar fi sa comparam tarifele cu ale altor medici stomatologi, incat sa stim care este bugetul pe care l-am aloca pentru o plomba dentara sau pentru o extractie de dinte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *