Avem zi de zi in jurul nostru persoane interesate doar de bani. Aceste persoane sunt dispuse sa faca orice pentru a beneficia de anumite recompense. Acestia sunt de parere ca daca portofelul si cardurile le sunt pline, gusta din fericire, cand de fapt, tot ceea ce conteaza nu consta in bunuri materiale. Aceasta fericire pe care ei o simt, este de fapt falsa. Intradevar, banii intretin fericirea, dar in niciun caz nu depind de ea.

Fericirea suprema este atunci cand suntem sanatosi. Bineinteles ca banii pot intretine sanatatea, insa nu o pot cumpara. Unele lucruri nu se vor putea schimba niciodata, cum ar fi destinul.  Fiind sanatosi, putem face diverse activitati alaturi de cei dragi si sa ne bucuram din plin de compania lor. Prietenii, familia, sunt cei care ne pot aduce cea mai mare doza de fericire din viata noastra.

Bineinteles, fericirea ne-o putem construi si singuri. Este important sa ne cunoastem foarte bine pe noi insine, sa stim ce ne place sa facem, unde sa ne petrecem timpul liber, pentru a putea gusta cu adevarat din fericire. Totul porneste de la noi.

Lucrurile simple sunt cele care ne duc catre al 9-lea cer. Un gest facut unei persoane dragi, o simpla plimbare prin parc, o cina in familie sau o seara de karaoke cu prietenii e ceea ce ne revigoreaza atat fizic cat si psihic.

Sportul are un rol extraordinar de important in regasirea fericirii. Facand sport mai ales alaturi de o persoana iubita, va creste nivelul de bucurie din interiorul nostru. Aceasta activitate va imbunatati nu doar starea de spirit, facandu-ne mai linistiti si impliniti, insa fizicul nostru se va bucura si el de o adevarata relaxare.

Fiind fericiti, vom atrage toate lucrurile bune catre noi: de la persoane dragi pana la lucruri materiale dorite de noi. Astfel, fericirea este cea care aduce bani, nu banii sunt cei care aduc fericirea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *