Exista magazine online dedicate, in exclusivitate, microfoanelor spion. Ai putea sa te gandesti ca un astfel de dispozitiv nu are o utilitate chiar atat de mare. Pana la urma, ce poti inregistra cu un microfon ascuns?
Daca analizezi cu atentie fiecare aspect al vietii tale insa, poti descoperi mai multe solutii pentru folosirea unui microfon spion. Iata, asadar, 5 situatii si locuri in care un microfon spion este esential.

– Supravegherea bonei. Daca vrei sa stii cum se comporta bona cu copiii tai, atunci cu siguranta, un microfon spion este indispensabil. Poate sa surprinda fiecare discutie, fiecare indemn si fiecare cuvant pe care aceasta il spune. Vei sti daca este o bona care merita sa aiba grija de copilul tau sau daca trebuie sa cauti alta. Pentru o eficienta maxima, este bine sa te asiguri ca bona este supravegheata si de un sistem de supraveghere video.

– Supravegherea unor sedinte la care nu ai acces. Nu intotdeauna avem acces in locurile in care ne dorim sa avem acces. Un microfon spion bine pozitionat insa, iti poate aduce toate informatiile de care ai nevoie, fara sa iti solicite prea mare efort. Daca ai nevoie de informatii de la sedinte, un microfon care costa doar cateva zeci sau sute de lei, iti ofera toate avantajele posibile.

– Supravegherea partenerului de viata. Daca iti banuiesti partenerul de infidelitate, un microfon spion iti poate spune daca ai sau nu dreptate. In felul acesta obtii liniste si siguranta asupra cuplului sau poti sa iei atitudine, in cazul in care banuielile tale sunt adeverite.

– La cursuri. La scoala, microfoanele spion sunt deosebit de utile. Nu este nimic imoral sau ilegal in a-ti inregistra profesorul. Este, insa, o actiune care te poate ajuta sa iei un examen. Spre exemplu, daca nu esti atent la ore, atunci cand ai de invatat poti sa o faci reascultand inregistrarea din timpul cursului. In felul acesta, ai toate informatiile de care ai nevoie si poti lua o nota mare.

– Supravegherea persoanelor care iti ingrijesc batranii. Din pacate, nu putem avea tot timpul grija de batranii din familie, asadar, angajam alte persoane pentru a face asta. Daca vrei sa te asiguri ca persoana care iti ingrijeste parintii sau bunicii este una care merita sa faca acest lucru, un microfon spion este mai mult decat indicat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *