Ieri am iesit la un pescuit cu amici. Cand am ajuns la locul de pescuit am constatat ca imi curgea ceva sub masina, am ridicat capota si am observat ca la unul dintre injectoare ca era multa motorina. M-am uitat sa vad daca este o conducta sau un furtun spart si am observat ca era lipsa o chestie, am pornit iar masina si am vazut ca atunci cand era turat motorul arunca foarte multa motorina pe acolo.

Am sunat mecanicul care m-a linistit spunandu-mi ca acolo era un dop de plastic care din cauza timpului si al calduri s-a casat si a sarit de acolo. Mi-a zis ca nu e nici o problema si ca totul se rezolva.

M-am linistit si am zis sa ma racoresc putin si sa intru in apa , aici ghinion m-am taiat in talpa din cauza idiotilor care arunca sticle.

Dupa ce m-am linistit balacit, am dat la peste iar aseara cand a fost sa plecam, in timp ce mergeam dupa unul dintre amici mei am agatat bara de pe spate  intr-un munte de pamant iar aceasta s-a desprins de pe masina … am oprit, am fixat bara provizoriu ca sa tina pana acasa.

Ziua de duminica a fost pentru mine ca o zi de marti 13 .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *